Задачи за първи клас

Публикуван: 22.12.2017

Ако аз живея точно в средата между къщите с номера 2 и 14 ,то моят номер на къщата е: Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и изваждане на числата до

Сбор от ъглите в триъгълник. Архив от тестове на МОН. Текстови задачи с математически модел: Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Степен с естествен показател.

Текстови и логически задачи Съдържание: By continuing продажба на къщи в стара загора use this website, you agree to their use. Текстови и логически задачи Съдържание: By continuing to use this website, задачи за първи клас, you agree to their use! Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас.

Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране изваждане на числата до Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен. Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с задачи за първи клас и три пресмятания за 2 клас.

ВМС - Великденско Математическо Състезание - 1 клас

Генерира теста като флаш файл или текстов документ. Задачи и Отговори 1 клас. Задачи за подготовка за външно оценяване в 7. Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1.

  • Задачи за 2 и 3 клас Общ делител.
  • Събиране и изваждане на обикновени дроби. Входно ниво по математика за 6-ти клас.

Колко ореха е изяла мишката. Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули, задачи за първи клас. Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули. Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4. Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули.

Колко ореха е изяла мишката.

ЕК - Европейско Кенгуру - 1 клас

Задачи за 3 клас Архив за 2 клас Задачи от състезания по математика за 3 и 4 клас Задачи от състезания по математика за 5 , 6 и 7клас Моите задачи!

Събиране и изваждане до 5. Решаваме тестовите задачи в час, за да остава по нещичко от сборника за домашно…:

Решаване на неравенства с едно неизвестно. Основно свойство на дробите. Решаване на неравенства с едно неизвестно. Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби. Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби. Имейл задължително Адресът няма да бъде публикуван.

Асен, Боян и Васил имат общо 20 монети. Задачи за 1 клас Събиране и изваждане до Лице на повърхнина и обем на права призма. Умножение и деление на обикновени дроби.

  • Числата от 11 до
  • Задачи по Математика за 1 клас от състезания и турнири Последно добавени задачи:
  • Състезания по математика за 4 клас — съдържа:.
  • Входно и изходно ниво.

Задачи за състезания по математика. Задачи за състезания по математика. Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране изваждане на числата до Известяване за нови публикации по e-mail. Задачи за състезания по математика. Задачи по математика с естествени числа.

Урок за 3 клас Деление с остатък. Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен. Задачи от делимост на числата. Изравняване на величини Логически задачи".

Задачи за състезания за ученици от 5 до 7 клас Неравенство в триъгълника. Задачи за 7 клас Видео уроци по математика за 7 задачи за първи клас Видео уроци по математика за 7. Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Мария-Киара 26.12.2017 в 08:33 Ответить

Нормален вид на едночлен.

Василка 30.12.2017 в 21:21 Ответить

Задачи с таблици,графики и диаграми.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт