Градско момиче епизод 54

Публикуван: 12.06.2018

Семеен , Романтична комедия. В резултат на това е уволнена от работа.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. По този начин Кемуран е оневинена, а Юсуф се успокоява, след като честта на дъщеря му е неопетнена. Отначало Осман отказва, но Султан го заплашва, че ще увеличи наема му и той се съгласява.

Кемуран споделя, че е влюбена в друг и не желае да сключва брак с Джемал. Решението й прекратява церемонията, но оставя много въпроси в двете семейства. Джемал е неприятно изненадан, че сватбата му с Кемуран ще бъде ден преди тази с Гюл.

Градско момиче на турски:. Епизод любов в спешно отделение епизод Хюсню и Каан се отправят към полицейското управление. Епизод любов в спешно отделение епизод Хюсню и Каан се отправят към полицейското управление, градско момиче епизод 54. Градско момиче на турски:. Търсено през месеца нови турски сериали сериали filmisub.

Турски сериали излъчени в България.

Blog Archive

За подробности вижте Условия за ползване. Посещава Осман месаря и настоява да изгони Джемал от къщата, която е наел. Младата и красива Гюл има лош ден. Джемал отново е на свобода. Когато пристига на село разбира, че животът не е толкова спокоен колкото е очаквала. Градско момиче на турски: Кемуран изненадващо отказва да се омъжи за него.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Султан установява, градско момиче епизод 54, че Гюл и Джемал се срещат тайно.

Съветва Гюл да остане в лабораторията през нощта.

Джемал и приятелите му се отправят към планината вечерта преди сватбата. Тя предава на Ниязи истинските резултати, изпреварвайки Нуртен и Кемуран. Пребърква чантата й в търсене на резултатите.

Посещава Осман месаря и настоява да изгони Джемал от къщата, градско момиче епизод 54, която е наел. Епизод любов в спешно отделение епизод ТВ сайт Онлайн ТВ. Джемал изисква смартфон на изплащане без оскъпяване Кемуран, която е наел, която е наел. Джемал изисква от Кемуран, заедно с останалите изследвания, да си направи нов тест за бременност.

Публикувано в bTV Градско момиче сериал телевизия турски сериал на 25 септември г.

Съдържание

На следващия ден Гюл узнава, че Кемуран не е бременна. Султани разтревожени заради отсъствието на Гюл. Посещава Осман месаря и настоява да изгони Джемал от къщата, която е наел. В резултат на това е уволнена от работа.

За подробности вижте Условия за ползване.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Младата и красива Гюл има лош ден. Конкурс за лого на БНТ. В България сериалът започва на 12 юли г. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Днешните Няма въведени събития за днес. Съветва Гюл да остане в лабораторията през нощта. В България сериалът започва на 12 юли г, градско момиче епизод 54.

Най-гледани

Конкурс за лого на БНТ. В България сериалът започва на 12 юли г. Джемал отново е на свобода.

Каан е отчаян след провал на сватбата на Джемал и Кемуран? Пребърква чантата й в търсене на резултатите. На следващия ден Гюл узнава, че Кемуран не е бременна, градско момиче епизод 54. На следващия ден Гюл узнава, че Кемуран не е бременна.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Коле 14.06.2018 в 02:57 Ответить

Димо решава да се скрие в гората и да се върне, след като денят за венчавката с Кемуран е отминал.

Рупен 20.06.2018 в 05:30 Ответить

И точно когато нещата изглеждат повече от зле, следващият ден започва още по-трагично.

Железин 29.06.2018 в 03:26 Ответить

Градско момиче на турски:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт