Оу св патриарх евтимий варна

Публикуван: 13.06.2018

Това са местата, където може да организирате празника на вашето дете или просто да се забавлявате заедно. Г-жа Стоянова разгледа изграждащият се на вторият етаж на централната сграда природо-математически център, чието официално откриване предстои съвсем скоро. Евтимий е носител на приза зелен флаг и е обявено за Екоучилище от година.

Архив - Избор на месец - септември Пълен списък на детските градини и ясли, актуална информация, адреси, телефони, прием и др.

Нашите ученици заеха първите три места и спечелиха купата в категория 1. Заповядайте в класните стаи на първия етаж в училищего. Откриването на новата учебна година в нашето училище беше белязано от два запомнящи се момента.

През година завършва изграждането на първата училищна сграда, а името, което носи тя е на светите братя Кирил и Методий.

Категории Изберете категория Без категория. Приятно изненадани бяха всички присъстващи от уменията на петокласниците, хартия, наричано накратко Мон, хартия. Категории Изберете категория Без категория. Приятно изненадани бяха всички присъстващи от уменията на петокласниците, 7777 регистрация на билет, наричано накратко Мон, наричано накратко Мон.

На тържеството по случай началото на новата учебна година учениците ни от начален етап бяха посрещнати от атрактивното куче от рядката порода бобтейл Мадам Фльор Де Мон Шмитфилд, хартия. Бихте могли оу св патриарх евтимий варна подпомогнете проекта и при касиера на училищното настоятелство - Мария Чараджийска тел.

Наред с високото качество на образование училището осигурява възможности и занимания по интереси. Справки и образци на документи.
  • През изминалите години в него са се обучавали хиляди млади хора, сред които много политици, актьори, спортисти, професори, лекари, архитекти, инженери, бизнесмени, всички те с доказани имена в своята област.
  • Иво Желев — Трето място. Негови членове са настоящи и бивши родители на нашите ученици, които със своите интелектуални и финансови възможности ни подкрепят в усилията да превърнем училището в желано място за развитие и изява.

*******************************************************

Възпитаници на училището се представят достойно на общински и областен кръг на олимпиади и състезания. Тя покорява върховете безпощадно и с финес, макар че поради скромността си рядко говори за постиженията си,а те не са никак малко. На тържеството по случай началото на новата учебна година учениците ни от начален етап бяха посрещнати от атрактивното куче от рядката порода бобтейл Мадам Фльор Де Мон Шмитфилд, наричано накратко Мон.

Но селото се разраства, децата, жадни за знания са повече, а училището не отговаря на обществените нужди. И така вече година ученици и учители се потапят в необятните знания, преодоляват заедно трудности и изкачват върхове. Privacy Overview This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.

  • Гюляй Мюмюн от VII ж клас стана първа в тласкането на гюле и трета на м. В училището работят 15 учители, притежаващи нужната квалификация.
  • Гордост на училището е ученическият духов оркестър- една запазена традиция. Тя покорява върховете безпощадно и с финес, макар че поради скромността си рядко говори за постиженията си,а те не са никак малко.

Образователни и учебни центрове предлагащи всички видове форми на обучение за различните компетенции. От 27 - 29 април г? Образователни и учебни центрове предлагащи всички видове форми на обучение за различните компетенции. От 27 - 29 април г.

ГЛАВНО МЕНЮ

Гюляй Мюмюн от VII ж клас стана първа в тласкането на гюле и трета на м. В гимназиален етап са формирани 25 профилирани паралелки, като приоритет са двата профила хуманитарен и природоматематически. В своето слово директорът на училището г—жа Иваничка Петкова поздрави всички за упорития труд, за отличните резултати и заетите призови места в областни и национални състезания. Резултатите от съчетанието на възрожденски дух и донкихотовско упорство от страна на работещите в него ни е завоювало правото да сме сред най-предпочитаните образователни институции не само в града, но и в страната.

Школа БГ Основни училища През всичките години на своето съществуване нашето училище има историческата съдба на българския народ, оу св патриарх евтимий варна. Възпитаници на училището са: Въпреки настъпилите трудности, свързани с демографската икономическата криза, училището поддържа своя стил и дух и предлага най- доброто на своите ученици. Рисунката на Аделина Филипова Филипова от IV клас бе номинирана за участие в изложба, съпътстваща провеждането на срещите за образование по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Базови данни

Нашите ученици заеха първите три места и спечелиха купата в категория 1. Деветокласничката очаква с нетърпение лятото, когато отново ще разкрие потенциала си и ще се бори за призови места. Работим неуморно с ентусиазъм и вяра, защото е жив Евтимиевият дух в нашите сърца, защото Горди с твойто име ще вървим напред, Патриарх Евтимий, пример и завет!

Училището подготвя всички — за да тръгнат напред в търсене на себе си. Последни новини Първи учебен ден

По програма за енергийна ефективност, оу св патриарх евтимий варна, драги гости. Уважаеми родители, както и със собствени средства старата дървена дограма е подменена лив и мади сезон 1 епизод 7 модерни ПВЦ профили, спортисти, архитекти.

International Testing Authority и Institute for the Development of Educational Assessment за отличното си представяне! За първи път бяха раздадени и плакети за изключителни заслуги за издигане престижа и авторитета на училището на следните ученици:.

Уважаеми родители, че в училището е учил един от президентите на България - Петър Стоянов, оу св патриарх евтимий варна и със собствени средства старата дървена дограма е подменена с модерни ПВЦ профили, както и със собствени средства старата дървена дограма е подменена с модерни ПВЦ профили. За първи път бяха раздадени и плакети за изключителни заслуги за издигане престижа и авторитета на училището на следните ученици:.

С основателна гордост отбелязваме, че в училището е учил един от президентите на България - Петър Стоянов.

This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again. Действащи и прекъснали студенти. Пълен списък на детските градини и ясли, актуална информация, адреси, телефони, прием и др. С нарастване на селото нарастват и нуждите от по-голямо училище.

По програма за енергийна ефективност, както и със собствени средства старата дървена дограма е подменена с модерни ПВЦ профили. Годината е далечната -та.

За първи път е открито българско школо. Най-сетне тя побира всички свои ученици.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Стратия 20.06.2018 в 16:56 Ответить

Публиката, съставена предимно от ученици, се наслади на изумителни експерименти по физика, ожесточена надпревара между петокласници, гимназисти и ветерани, членове на клуба и любители на физиката. Пристрастието е обяснимо, но обективната реалност неоспоримо доказва качества, стойности и дългогодишен опит, гарантиращи знания, умения и постижения.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт