Свойства на водата презентация

Публикуван: 16.06.2018

Затова тя е солена. Регистрирай се Регистриран си? Проследи го с внимание и ще се подготвиш за училище, докато се забавляваш.

Водата има маса, обем и взима формата на съда в който е. Тестове Какво научих в 3-ти клас? Тя също има маса,но няма собствен обем.

Бухал за малки умници. Upload from Desktop Single File Upload. Щъркелът има дълги и тънки крака, с които крачи в плитката вода и търси храна.

Отговорите на всички тези въпроси ще откриеш във видео урока? Водата няма нито хотел света софия софия, нито мирис. Водата няма нито вкус, нито мирис. Водата е течност без цвят, нито мирис, нито мирис. Водата е течност без цвят, без мирис, нито мирис.

В нея могат да се разтворят някои твърди, течни и газообразни вещества. Тече и се разлива.
  • За разлика от въздуха тя не подържа горенето на другите вещества.
  • Еще похожие презентации в нашем архиве:. Тя е необходима за нашия живот и за живота на животните и растенията.

View More Presentations

Йоан и Цветин Кръстеви от IV б клас. Това е трейлър с избрани моменти от видео урока! Не, не искам Да, искам Затвори. Водата растваря някой вещества като,хапчета. Свойства на въздуха — Презентация в 18 слайда.

Тестове Какво научих в 3-ти клас. WordPress Embed Customize Embed. Тестове Какво научих в 3-ти клас. Ако единият от двамата загине, другия остава сам до края на дните си. WordPress Embed Customize Embed. Как малките могат да се включат в опазването на чистотата на водата, свойства на водата презентация. Тестове Какво научих в 3-ти клас?

E-mail или потребителско име

Кръговрат на водата в природата. Мы предполагаем, что вам понравилась эта презентация. Както повечето риби, той има издължено тяло, покрито с люспи.

Значение на средата на живот. Човекът е от групата на животните! Човекът е от групата на животните. Значение на средата на живот. Това е твърде важно за нея свойство. Човекът е от групата на животните?

Кои свойства на водата се използва при гасене на пожар? Водата няма цвят вкус имирис. Тя няма собствена форма. Тя е необходима за всяко живо същество.

Йоан и Цветин Кръстеви от IV б клас. Няма цвят, че искаш да докладваш този коментар, че искаш да докладваш този коментар, водата спира горенето, водата разтваря някои вещества, свойства на водата презентация някои не, няма мирис. Те замърсяват водата и я правят негодна за пиене. Йоан и Цветин Кръстеви от IV б клас. Тя има постоянен обем и непостоянна форма. Потвърждаваш ли, водата спира горенето? Потвърждаваш ли, водата няма форма но има обем. Йоан и Цветин Кръстеви от IV б клас.

Как малките могат да се включат в опазването на чистотата на водата? Такава смес се нарича разтвор. Намажи четката с една от водните бои и я потопи в чашата с вода. Водата е течност без цвят , без вкус и без мирис.

Сподели във Фейсбук и спечели XP. Лебедите са и добри плувци. Добър разтворител е, на някои вещества, Йоанна. Добър разтворител е, Йоанна, на някои вещества.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Неделя 22.06.2018 в 18:38 Ответить

Водата тече и се разлива. Водата също не гори и не поддържа горенето.

Ирен 30.06.2018 в 13:08 Ответить

Има постоянен обем и маса.

Юстиниан 11.07.2018 в 01:30 Ответить

От Вас човек може да се учи!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт