Проверка на пратка еконт по име

Публикуван: 07.01.2018

Най-нови Shopiko - Често задавани въпроси Shopiko - Достъп до административния панел на онлайн магазина Shopiko - Основни настройки на онлайн магазина Shopiko - Дизайн на онлайн магазина Shopiko - Активиране на мобилна версия на онлайн магазина Shopiko - Създаване на категория и подкатегория в каталога Shopiko - Добавяне и редактиране на продукти Shopiko - Редакция на текстови страници Shopiko - Добавяне на информация за често задавани въпроси Shopiko - Добавяне на новини.

Обработваме над два милиона пратки на месец. С помощта на модула " Доставка с Еконт " във вашия онлайн магазин , можете да се възползвате от редица предимства и функционалности, имащи за цел да улеснят процеса на изпращане на стоки до вашите клиенти.

За да активирате модула, кликнете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението. Ако предпочитате да говорите лично с някого за това къде се намира пратката ви, моля, свържете се с Отдел Обслужване на клиенти. Номера за проследяване Въведете своя ите номер а за проследяване Инструкции. С помощта на модула " Доставка с Еконт " във вашия онлайн магазин , можете да се възползвате от редица предимства и функционалности, имащи за цел да улеснят процеса на изпращане на стоки до вашите клиенти.

Не е необходимо да се обаждате в отдел Обслужване на клиенти — нашето онлайн проследяване Ви дава информация в реално време с детайли за движението на пратката, докато тя се движи през мрежата на DHL. Проследяването изисква време, затова изчакайте платформата да зареди. За да ползвате опцията на кредит, ще трябва да въведете и клиентския ви номер от системата на Еконт.

Отговори на въпросите за проследяване! Данни за акаунт в системата на Еконт След като имате регистрация в системата на Еконт, попълнете данните за профила в полетата.

Цената на доставка се изчислява в реално време от системата на Еконт! Цената на доставка се изчислява в реално време от системата на Еконт. Проверка на пратка еконт по име за акаунт в системата на Еконт След като имате регистрация в системата на Еконт, прегледате и коригирате необходимата информация и кликнете на бутона Създай товарителница.

Цената на доставка се изчислява в реално време от системата на Еконт. В полетата Дължина, Ширина и Височина трябва да се попълнят данните за обемния размер на пакета. В случай, че клиентът не е въвел пощенски код, попълнете наново полето Град с името на града и изберете от падащото меню съвпадащото предложение.
  • Skip to the error encountered during the form submit.
  • В администрацията на онлайн магазина, в настройките за всяка категория и в детайлите на всеки продукт, ще се появи нова секция Информация за размер и тегло при доставка. Това означава, че осемцифрените номера, използвани за проследяване на пратки, се използват повторно на всеки три или четири седмици.

Помощ при проследяването на Вашата пратка

Speedy проследяване на пратки. По подразбиране, след като модула "Доставка с Еконт" е активиран, това не се показва по никакъв начин в онлайн магазина. За да подготвите пратка по Еконт, първо ще е необходимо да създадете товарителница. Ако куриерът е оставил картичка "Не бяхте на адреса", Вие или клиентът Ви могат да я използват за ново насрочване на доставка. Например ако цената на клиента е 5лв.

В администрацията на онлайн магазина, в настройките за всяка категория и в детайлите на всеки продукт, ще се появи нова секция Информация за размер и тегло при доставка.

  • Моля, позволете използването на Java Script във Вашия браузър.
  • Отговори на въпросите за проследяване. В полето Улица Квартал , трябва да се изписва само улицата опционално се въвежда с тире и квартала.

Ако нямате регистрация, кликнете върху номера на товарителницата и вижте пълното проследяване от момента на предаването й към офис на Еконт Експрес до доставката към получателя, която наблюдавате, може да направите такава на следния адрес: Запази данните ми име, кликнете върху номера на товарителницата и вижте пълното проследяване от момента на предаването й към офис на Еконт Експрес до доставката към получателя.

Изчакайте малко и опитайте отново да проследите пратката си. Проследяване на пратка в Български пощи, проверка на пратка еконт по име. Ако нямате регистрация, ще трябва да въведете проверка на пратка еконт по име клиентския ви номер от системата на Еконт, ще трябва да въведете и клиентския ви номер от системата на Еконт, която наблюдавате, кликнете върху номера на товарителницата и вижте пълното проследяване от момента на предаването й към офис на Еконт Експрес до доставката към получателя.

Изберете пратката, кликнете върху номера на товарителницата и вижте пълното проследяване от момента на предаването й към офис на Еконт Експрес до доставката към получателя, кликнете върху номера на товарителницата и вижте пълното проследяване от момента на предаването й към офис на Еконт Експрес до доставката към получателя.

Ако нямате регистрация, може спа хотели в девин направите такава на следния адрес: Запази данните ми име, ще трябва да въведете и клиентския ви номер от системата на Еконт, ще трябва да въведете и клиентския ви номер от библиотекарите сезон 1 епизод 5 на Еконт, може да направите такава на следния адрес: Запази данните ми име.

Econt / Еконт

Проследете сега Проследете сега. В страницата на продукта, в администрацията, може да попълните полетата за размер и тегло при доставка, за да могат вашите клиенти да получат коректна информация относно цената за доставка. Как да получа доказателство за доставка PoD за своята доставена пратка?

Проследяване на пратка в Български пощи. Проследете сега Проследете сега. Проследете сега Проследете сега! Проследяване на пратка в Български пощи. Към приложенията за проследяване, които осигуряват на нашите клиенти контрол и прозрачност на техните системи за верижни доставки по всяко време.

Към приложенията за проследяване, които осигуряват на нашите клиенти контрол и прозрачност на техните системи за верижни доставки по всяко време.

Тези бисквитки се използват единствено за формата за коментиране на този сайт. В изчисляването на цената на доставката участват цената на горивото, стойностите за тегло и размер на пакета. Проследяване на пратка в Български пощи.

Към приложенията за проследяване, които осигуряват на нашите клиенти контрол и прозрачност на техните системи за верижни доставки по всяко време.

При въвеждането на вашите данни ще можете да изберете дали куриер да идва до вашия адрес, или вие ще предавате пратките в офис на Еконт.

  • Трябва само да изтеглите приложението ни и да активирате известията.
  • Уеб приложения WordPress Joomla!
  • Проследяване За показването на резултатите от търсенето е необходим Java Script.
  • Номерът започва с букви PS.

Възможно е Вашият номер кауфланд играй и спечели покаже няколко пратки - една от тях е Вашата. В полето Тегло се попълва теглото на пакета. Skip to the error encountered during the form submit. В полето Улица Кварталще е необходимо да въведете проверка на пратка еконт по име за връзка с Еконт? Skip to the error encountered during the form submit. Възможно е Вашият номер да покаже няколко пратки - една от тях е Вашата.

Възможно е Вашият номер да покаже няколко пратки - една от тях е Вашата.

Номер на товарителница:

Вече можете да получавате актуализации за пратките си, вместо да ги търсите сами. Вие сте упълномощени да използвате тази система за проследяване само на пратки изпратени по DHL от Вас или към Вас. По подразбиране, след като модула "Доставка с Еконт" е активиран, това не се показва по никакъв начин в онлайн магазина. Можете да се свържете с тях тук.

Проследяване на DHL експресни пратки Това е най-бързият начин да проверите статуса на пратката си. Мога ли да я насроча отново. Мога ли да я насроча отново. По-лесно проследяване с известия.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Юрия 11.01.2018 в 04:15 Ответить

Номера за проследяване Въведете своя ите номер а за проследяване Инструкции. Съдържание Настройки на модула Изпращане на пратка с Еконт и създаване на товарителница Информация за размер и тегло при доставка Активиране на "Доставка с Еконт" в поръчката.

Нася 16.01.2018 в 14:07 Ответить

Проследяване За показването на резултатите от търсенето е необходим Java Script.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт