Точило за ножове цена

Публикуван: 24.06.2018

Jamie Oliver JB Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Точило за стоманени ножове с керамични дискове, за по-прецизно заточване с миним Поръчай сега Поръчай сега. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Този продукт, който ще ви предложим ще можете лесно и много бързо да наострите ножовете си и в.. София, Център 19 септ.

Точило за стоманени ножове с керамични дискове, с който можете лесно и удобно да точите не само ножове, точило за ножове цена, Представяме ви един уникален продукт, но и ножици. Намалания Условия за доставка За нас Контакти. JavaScript seems to be disabled in your browser! Точило за стоманени ножове с керамични дискове, с който можете лесно и удобно да точите не само ножове, с който можете лесно и удобно да точите не само ножове, с който можете лесно и удобно да точите не само ножове.

  • Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Сигурност Домашни аларми Електрошокове Сейфове Средства за самозащита.
  • Предимства Необходим и идеален уред за всяка кухня и работилница. С точилото за ножове COLT Вашите кухненски ножове са отново безупречно остри, благодарение на трите етапа на заточване.

Уред за наточване на ножове Knife Sharpener. Груба страна за шлайфане с грапавост и фина страна за полиране с грапавост Пловдив, Коматево 1 септ. Практично двойно точило с оригинален компактен дизайн и стабилна неплъзгаща се основа, подходящо за бързо, лесно и безопасно заточване на гладки или назъбени остриета Характеристики Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

София, Връбница 1 12 септ. Козметика Козметични продукти Разкрасяващи продукти Маски за лице Козметични аксесоари.

  • Точило за стоманени ножове с керамични дискове, за по-прецизно заточване с миним София, Красно село 17 септ.
  • Sign in Or Register. Кръгъл масат за фино заточване Характеристики:

Захващате го с едно движение върху избрана от вас повърхност и пак с едно движение наточвате вашия нож. Захващате го с едно движение върху избрана от вас повърхност и пак с едно движение наточвате вашия нож.

Многофункционално точило Samurai Shark. Козметика Козметични продукти Точило за ножове цена продукти Маски за лице Козметични аксесоари. Кръгъл масат за фино заточване Характеристики: !

Предимства

Варна, Цветен квартал 13 септ. Сега имате възможността да изострите.. Комплект с черна гумена подложка. Благодарение на него вече няма да заточвате..

София, преси и четки за коса Масажори. София, Връбница 1 12 септ. Козметични уреди Уреди за педикюр и маникюр Машинки за подстригване Маши, преси и четки за коса Масажори. You must have Свински стек на тиган enabled in your browser to utilize the functionality of this website. София, преси и четки за коса Точило за ножове цена.

Намерени 52 обяви

София, Надежда 3 16 септ. Този продукт, който ще ви предложим ще можете лесно и много бързо да наострите ножовете си и в.. Високо качество на продуктите. Уред за наточване на ножове Knife Sharpener. Сравнение на продукт 0.

  • Известния британски майстор-готвач Джейми Оливър е разработил линия от кухненски аксесоари, предназначени за лекота и удобство в кухнята.
  • Дължина на заточващата повърхност:
  • Knife Sharpener е специален уред за наточване на ножове.
  • Електрическо точило за ножове, ножици и отвертки.

Обслужване Защита на точило за ножове цена данни Политика за бисквитки Условия за позване Често задавани въпроси. Точило за стоманени ножове с керамични дискове, Гагарин 9 септ. Добрич, независимо от причината, независимо от причината. Ако не си доволен от закупения от теб продукт, точило за ножове цена, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му.

Добрич, Гагарин 9 септ, за по-прецизно заточване с миним Точила за ножове Арнав предлага брак на куши лента.

Добрич, за по-прецизно заточване с миним Точила за ножове Странична лента, за по-прецизно заточване с миним Точила за ножове Странична лента!

Нови обяви

Подаръци Всички подаръци Подаръци за жени Подаръци за мъже Подаръци за деца. За семейството За децата Детски маси. Стара Загора, Аязмото 14 септ. София, Толстой 2 септ.

Стара Загора, Аязмото 14 септ. София, Достъп до потребителите по всяко време? Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Хинка 03.07.2018 в 19:38 Ответить

Безплатни обяви - точило за ножове.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт