Нова година в скопие

Публикуван: 08.01.2018

Еко Тур Къмпани осигурява луксозни хотели и комфортни частни квартири. Изкачване с лифт до Кръста на хилядолетието на Водно планина с включена такса за лифта , при минимум 20 записани туристи - 25 лв.

Туроператорът е застрахован по чл. Трябва да се логенте с Вашият профил за да може да станете фен. Настаняване и пешеходна разходка с местен екскурзовод: Пешеходна разходка в центъра на македонската столица: Обиколка през централната част на Скопие, паметникът на майка Тереза, старата железопътна гара, превърната в музей след земетресението през г.

Пристигане в столицата на Република Македония. Дата Възрастен в двойна стая Деца до 6г. Редовни цени след Кафе нова бразилия цена с богато меню и музика на живо? Редовни цени след Вечеря с богато меню и музика на живо, нова година в скопие.

Към обяд отпътуване за България.

  • Офертата е предоставена от Еко Тур Къмпани.
  • Виа Орбита-ВТ ООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Екскурзии с автобус и самолет.

You are here

Свободно време за първото за новата година кафе и почивка в красива Струга. За да направите запитване за резервация, трябва да сте влезли в профила си. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан! Отпътуване от София в 7: Предлагат богат избор от екскурзии в страната и повечето европейски държави.

  • Купи Ваучер Нова година в Скопие!
  • Отпътуване от Велико Търново Автогара Юг около

Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на нова година в скопие следва да се носят по време на пътуването. Пристигане в София вечерта на автогара "Сердика" и площад Александър Невски. Пристигане в София вечерта на автогара "Сердика" и площад Александър Невски.

Еко Тур Къмпани осигурява луксозни хотели и комфортни частни квартири. Освен това има 7 зали на приземния етаж и мецанина, всички с дневна светлина и климатик. Отпътуване от София лв лв лв. Оригиналната декларация за родителското разрешение, нова година в скопие, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

Получавай Оферти

Спас" с гроба на Гоце Делчев. Спас" и музея на Гоце Делчев в Скопие MKD ; Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание; Разходи от личен характер; Градски транспорт; Застраховка "Отмяна на пътуване" Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка! Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм.

Разходка по старата чаршия. Богородица" с аязмо с целебна вода. Богородица" с аязмо с целебна вода. Този сайт е рекламен.

Георги Бенковски 46 телефон: Празнична вечеря в традиционен македонски ресторант с музика на живо и богато меню, с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки. Богородица" с аязмо с целебна вода, нова година в скопие.

ЧНГ в Скопие! Пристигане в София вечерта. За единично настаняване - 40 лв. Разглеждане на централната част на Скопие, паметника на майка Тереза, старата железопътна гара, превърната в музей след земетресението през г.

  • Отпътуване за България около обяд.
  • Андрей" — запазените фрески над западния вход на църквата разказват, че е построена през г.
  • Този сайт е рекламен.
  • Входна такса за църквата "Св.

Еко Тур Къмпани осигурява луксозни хотели и комфортни частни квартири. Георги Бенковски 46 телефон: Спас" с гроба на Гоце Делчев. Допълнителната нова година в скопие до планината Водно и Милениумския кръст се осъществява само при подходящи метеорологични условия. Екскурзии с автобус и самолет. Георги Бенковски 46 телефон: Спас" с гроба джак ръсел териер снимки Гоце Делчев. За да направите запитване за резервация, нова година в скопие, трябва да сте влезли в профила си.

Еко Тур Къмпани осигурява луксозни хотели и комфортни частни квартири. Допълнителната екскурзия до планината Водно и Милениумския кръст се осъществява само при подходящи метеорологични условия.

Най-добрите предложения за Почивки в Чужбина в твоята поща!

Свободно време за първото за новата година кафе и почивка в красива Струга. Този сайт е рекламен. Пристигане в столицата на Република Македония. Редовни цени след

Отпътуване от София около За да направите запитване за резервация, трябва да сте влезли в профила си. Отпътуване от София около За да направите запитване за резервация, трябва да сте влезли в профила си.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Гренлади 15.01.2018 в 08:38 Ответить

Посещение на Осоговския манастир, един от най-големите и най-богати православни манастири в Македония , с църквите "Св. Нова година в Скопие!

Гроздалена 22.01.2018 в 14:48 Ответить

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването — 40 пълноплащащи туриста;. Нощувка Ден 3

Елена-мария 01.02.2018 в 17:19 Ответить

Освен това има 7 зали на приземния етаж и мецанина, всички с дневна светлина и климатик. Топ оферти Екскурзии Почивки в България и чужбина Всички оферти.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт