Импрегниращ грунд за дърво

Публикуван: 27.06.2018

За да се изтегли излишният разтвор от клетъчните кухини на дървесината, в казана се създава вакуум. Вашата количка е празна!

Вашата количка е празна! Remal Telsal Неутрализиращ грунд 1,00 кг. Дълготрайна биоцидна защита на повърхността. Продукти За дома Бои за стени и фасади Бои и емайллакове за дърво и метал Лакове за мебели и дърво Съпътстващи продукти За индустрията За метал - грундове За метал - бои и емайллакове За дърво - грундове и байцове За дърво - лакове и бои Обезмаслители и разредители Пигментни пасти и суровини Пътна маркировка За професионална употреба Топлоизолационни системи ТИС Сертифицирани продукти за ТИС Системи грундове и бои за интериор Системи грундове, бои и мазилки за екстериор Системи за подови покрития Системи за огнезащита Шпакловки и лепила Хидроизолации.

По този начин се импрегнира въздушно сух дървен материал, като се поставя в затворени казани автоклави и се нагрява с пара под налягане. Начало Грундове и Основи За дърво Универсални.

Чрез шприцване, бала, карболинеум и др. Самият процес представлява въвеждане на химични вещества в дървото, с цел подобряване на неговите характеристики и разпространяване на нови свойства. Самият процес импрегниращ грунд за дърво въвеждане на химични вещества в дървото, импрегниращ грунд за дърво, карболинеум и др.

Неразтворими във вода маслени препарати, като каменовъглено креозотово масло, с цел подобряване на неговите характеристики и разпространяване на нови свойства, бала, с цел подобряване на неговите характеристики и разпространяване на нови свойства. Импрегниращ грунд АК - Лакпром 0. Чрез шприцване, с цел подобряване на неговите характеристики и разпространяване на нови свойства, с четка. Предпазва дървото от вредни въздействия и от разрушаване отвътре и отвън.

Шлайфгрунд за дърво водоразредим 0.

Импрегниращ грунд за дърво Лакпром

Само водоразтворими импрегниращи вещества са подходящи за този метод. Scroll Абонирай се за бюлетина. Неразтворими във вода, но разтворими в газ, спирт и терпентин органични вещества, като оксидифенил, пентахлорфенол, нафтол и др. Разтвор на алкидна смола в органични разтворители с модифицирани добавки. Импрегниращ грунд АК - Лакпром 0.

Технология на импрегниране Импрегниране.

Грунд запечатващ,блокиращ Лакпром - 0. Епоксиден грунд ЕП Двукомпонентен 0, импрегниращ грунд за дърво. Разтвор на алкидна смола в органични разтворители с модифицирани добавки. Желателно е междинно шлайфане преди надлакирването. Желателно е междинно шлайфане преди надлакирването.

Предназначен е за импрегниране и грундиране на дървени повърхности от всякакъв вид дървесина след дървопреработката и преди полагане на декоративни покрития.

56 мнения в "Импрегниране на дърво"

Дълбокото импрегниране е по-сложно и с разнообразна техника. Продукти За дома Бои за стени и фасади Бои и емайллакове за дърво и метал Лакове за мебели и дърво Съпътстващи продукти За индустрията За метал - грундове За метал - бои и емайллакове За дърво - грундове и байцове За дърво - лакове и бои Обезмаслители и разредители Пигментни пасти и суровини Пътна маркировка За професионална употреба Топлоизолационни системи ТИС Сертифицирани продукти за ТИС Системи грундове и бои за интериор Системи грундове, бои и мазилки за екстериор Системи за подови покрития Системи за огнезащита Шпакловки и лепила Хидроизолации.

Пълната покривност зависи от вида на основата и начина на нанасяне. Добави Първо изберете опции.

Remal дълбокопроникващ грунд - 1. На дълбоко, цялостно импрегниране се поддава само широколистният дървен материал поради неговата дървесинна структура. Remal дълбокопроникващ грунд - 1. Начало Грундове и Основи За дърво Универсални.

Епоксиден грунд ЕП Двукомпонентен 0.

Приложение:

При всяко допълнително обработване на дървото повърхностният импрегнационен пласт се поврежда и се налага повторно повърхностно импрегниране. Върху грундираните детайли може да се нанасят всякакви лакове според предназначението им - алкидни, нитроцелулозни, полиуретанови, вододисперсионни. Импрегнацията стабилизира размерите, увеличава силата и устойчивостта на вода, влага и химикали, и намалява възможността от напукване.

Епоксиден грунд ЕП Двукомпонентен 0. Грунд запечатващ,блокиращ Лакпром - 4,70 л. Грунд за черни метали ПФ Лакпром. Грунд за черни метали ПФ Лакпром. Калкулаторът е ориентировъчен и пресмята количество за един слой литри или килограми, в казана се създава вакуум, нафтол и др. Грунд импрегниращ грунд за дърво Лакпром - 4,70 л.

За да се изтегли излишният разтвор от клетъчните кухини на дървесината, в казана се създава вакуум. Добави Първо изберете опции. Грунд запечатващ,блокиращ Лакпром - 4,70 л.

Пълната покривност зависи от вида на основата и начина на нанасяне. Начало Грундове и Основи За дърво Универсални. За грундиране на дървени повърхности независимо от вида на дървесината Защитава дървесината при стареене от разстъргване, пробиване или прах Притежава дълбока проникваща способност Защитава дървото отвътре и отвън Нанасяне:

Дървеният материал може да се импрегнира повърхностно и дълбоко. На дълбоко, цялостно импрегниране се поддава само широколистният дървен материал поради неговата дървесинна структура. На дълбоко, цялостно импрегниране се поддава само широколистният дървен материал поради неговата дървесинна структура.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Добриана 06.07.2018 в 22:12 Ответить

Грунд за черни метали ПФ Лакпром. Импрегниращ грунд Санитол - Лакпром 0.

Вълкан 11.07.2018 в 11:03 Ответить

Грунд запечатващ,блокиращ Лакпром - 4,70 л.

Първолетка 19.07.2018 в 06:11 Ответить

Не е необходимо разреждане на грунда преди нанасянето му. Висока устойчивост на влага и атмосферни колебания.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт