Игри с зомбита 3

Публикуван: 04.07.2018

Зомби Оцеляване Зомби Оцеляване е триизмерна игра от първо лице. Чудовищен Пинбол Чудовищен Пинбол е стандартна пинбол игра.

Твоята мисия е да се защитаваш от враждебните зомбита, да събираш оръжия и други предмети, които ще ти помогнат да оцелееш по дълго. Твоята цел е да оцелееш 10 минути, като използваш огромен арсенал от оръжия за да стреляш по опасните зомбита. Събирай пари за да подобряваш оръжията си и да си купуваш нови оръжия.

Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист. Те ще се приближават бавно от всички посоки, и ще стават все повече и повече ако не ги избиваш с по един изстрел. Зомбита срещу пингвини 4.

Earn To Die 2: Сражавай се с безкрайните вълни от гладни зомбита и подобрявай игри с зомбита 3 си за да оцелееш по-дълго. Earn To Die 2: Сражавай се с безкрайните вълни от гладни зомбита и подобрявай арсенала си за да оцелееш по-дълго.

Ако мислиш, като използваш формата за изпращане вляво, като използваш формата за изпращане вляво, може да му я изпратиш. За щастие имаш избор от огромни автобуси и камиони.

Подобрявай показателите си и използвай подходящи оръжия. Стрелба по дискове Играна от 1 потребители.

Други игри

Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Zombie Incursion Zombie Incursion е екшън игра със зомбита в която трябва да защтитаваш родния си град от нападението на зомбитата. Зомбимарт Зомбимарт е мениджмънт игра в която трябва да управляваш един малко по-странен магазин. Потърсете в категориите с игри , за да намерите вашите любими игри. Видео Игри Музика Картички. Ретро игрица в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит.

Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра , за да се опитаме да я поправим.

  • Зомби Снежен Бой Втората версия на играта Зомби Снежен Бой шред;ага повече от 40 нива, 30 различни оръжия и над 20 вида зомбита. Неживи в Обсега Излез отвън и се сражавай смело със зомбитата които се опитват да се нахранят с мозъка ти.
  • Покажи им че не всичко е загубено, и човешката раса ще се сражава до край. Зомбимарт Зомбимарт е мениджмънт игра в която трябва да управляваш един малко по-странен магазин.

Града ти е окупиран от зомбита и ти си единствения човек който може да ги спре. Мачкай зомбитата по пътя и след всеки опит подобрявай колата си за да можеш да изминеш още по-голямо разстояние следващия път. Добро Утро Зомбита Игри с зомбита 3 Утро Зомбита, е сървайвал игра в която ти си войник който се разбива на пустинен остров пълен с кръвожадни зомбита.

Добро Утро Зомбита Добро Утро Зомбита, игри с зомбита 3, е сървайвал игра в която ти си войник който се разбива на пустинен остров пълен с кръвожадни зомбита. Събери ни играна Добави играта.

Второстепенно игри меню

Сюжета е доста мрачен - зомбита, чудовища и гробища. Чудовищен Пинбол Чудовищен Пинбол е стандартна пинбол игра. Вземи снайпера си в ръка и защитавай позицията си възможно най-дълго. Зомби Лудост Твоят космически кораб пътува през дълбокия космос.

Събери ни играна Добави играта. Зомбита срещу пингвини 3 регистрация. Зомбита срещу пингвини 3 регистрация. Зомбита срещу пингвини 3 регистрация. Прицелвай се в главите за да пестиш време и амуниции.

Потребителско игри меню

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието. Зората на снайпера 2. Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомбита срещу пингвини 3 Zombies vs penguins 3 в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Вируса преобразява заразения в мощен мутант. Да намирам Гювеч Автомобили Сравни. За щастие имаш избор от огромни автобуси и камиони. Взимай патлака си и чакай зомбитата да се появят. Намерете тук най-добрите онлайн игри. Събирай игри с зомбита 3 за подобрения по екипировката. Вируса преобразява заразения в мощен мутант.

Играта Зомбита срещу пингвини 3 е оценена с оценка 5 от 5 с 6 гласа. Неживи в Обсега Излез отвън и се сражавай смело със зомбитата които се опитват да се нахранят с мозъка ти. Портите на Ада Пробуждането:

Няма повече гориво в резервоара и единствения начин е да продължиш напред е пеша. Зомбита срещу пингвини 3, защото ще станете един от тях. Не позволявайте да се доберат до вас, защото ще станете един от тях.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Стафидка 13.07.2018 в 23:43 Ответить

Грабни пистолета си и започни да прочистваш стаите една по една от гладните зомбита. Други игри от Игри за стрелба Застреляй

Бочо 21.07.2018 в 12:11 Ответить

Зомби Унищожение Зомби Унищожение е игра с много стрелба, зомбита и тонове различни оръжия с които да се защитаваш.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт