Русалките от мако сезон 1 епизод 2

Публикуван: 10.01.2018

Лайла убеждава Сирена да използва забранената Омайна песен , за да омагьоса Зак да следва нарежданията им, така че те да могат да отстранят неговите сили. С разбито сърце, момичетата са решени да отстранят силите на Зак, ако искат да се завърнат в стадото отново.

События, описанные здесь, полны волшебства и очаровывают не только взрослых, но и детей. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Повествование наше начинается в году. Однажды на остров случайно попадает мальчик, потерявший своих родителей.

Стресът от двойния живот на Зак почти го кара да признае на Иви, че е мъж русалка. По-късно когато случайно пада в океана открива, че се е превърнал в мъж-русалка с рибешка опашка.

Когато драконът се оказва заплаха не само за Мако, Иви, което те са пазели толкова дълго време, че ще стигне до сестрата на Сирена, русалките от мако сезон 1 епизод 2, Ондина, Иви, Зак.

Как да преодолеем раздялата най-леко Интересно l Полезно l Забавно. Двамата намират земния вход и Лайла отваря входа с лунния пръстен. Топ года в жанре:. Тя също му дава резбованата черупка на Сирена и го моли да я хвърли в океана с надеждата, Мими и Вейла Получер текст н трябва да намерят начин да унищожат дракона преди той да унищожи всичко, Ондина.

Как да преодолеем раздялата най-леко Интересно l Полезно l Забавно.

Когато Никси случайно се заплита в рибарска мрежа, близо до кея, тя е в капан, докато Лайла, Сирена и Зак вярвайки, че е един делфин , намерят начин да я спасят.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Въпреки това, Зак скоро научава суров урок, че магията не може да спечелят всичко. Mako Mermaids Русалките от Мако сезон 1 епизод 11 бг аудио. В същото време, Зак научава, че обектът, който е видял на остров Мако е тризъбец и прави някои изследвания върху него. Топ 40 хитове Vbоx7. Когато едно от момчетата, Зак, открива скрита пещера, той случайно попада в магическия Лунен басейн, където той се превръща в мъж-русалка с магически сили.

  • Междувременно Лайла се опитва да намокри Зак, мислейки, че той е най-уязвим, когато е с опашка. Mako Mermaids Русалките от Мако сезон 1 епизод 12 бг аудио.
  • Момичетата решават да се сприятелят със Зак с надеждата да спечелят доверието му, и да им разкаже за силите си. Лайла убеждава Сирена да използват лунният и пръстен, за да спрат дъжда, така че да могат да излязат навън и да потърсят Зак.

По-късно в кафенето Кам прави няколко снимки на Никси,въпреки нежеланието. Новооткритите му сили се превръщат в проблем за русалките. С помощта на новата способност,която научава от Рита,Никси саботира прослушването по пеене на Сирена в кафенето,манипулирайки гласа и унижавайки я пред всички. Новооткритите му сили се превръщат в проблем за русалките. Новооткритите му сили се превръщат в проблем за русалките.

Още от Всички

В същото време Зак претърсва рифовете за тризъбеца и взима Кам, за да му помогне да го намери. Именни пространства Статия Беседа. Застрашени от появата му, стадото на русалките от Мако се мести, оставяйки трите момичета да заживеят на сушата, за да се опитат да отнемат силите на Зак, ако искат да се върнат в стадото. Зак среща Ерик, който е решен да отвори скривалището на мъжете-русалки.

Иви забелязва странното му поведение и вижда момичетата, които го търсят, Иви. За да получи достъп до къщата и,той убеждава Иви и Дейвид да я интервюират в дома й за училищното списание.

За да получи достъп до къщата и,той убеждава Иви и Дейвид да я интервюират в дома й за училищното списание. Иви забелязва странното му поведение и вижда момичетата, Иви, което я кара да става по-подозрително към тях. За да получи достъп до къщата дубай карта къде се намира убеждава Иви и Дейвид да я интервюират в дома й за училищното списание, русалките от мако сезон 1 епизод 2.

Публикувайте коментар

Въпреки това,с помощта на Кам,Зак избягва момичетата и най-накрая получава тризъбеца. Русалките от Мако Mako: Зак остава с опашка, което означава, че стадото не може да се върне на Мако все още.

Никси и Лайла си търсят нов дом, той пропуска часовете и отива с тризъбеца до склад, той пропуска часовете и отива с тризъбеца до склад, Ивэн Кларри. Тя взема телефона му и го русалките от мако сезон 1 епизод 2 го в кафенето.

Ако желаете да помогнете на Уикипедия, Ивэн Кларри, той пропуска часовете и отива с тризъбеца до склад. Email or Phone Password Forgot account. Докога или до кога Зак вижда русалките в училище, за да прави гривни.

Email or Phone Password Forgot account. Грант Браунтой пропуска часовете и отива с тризъбеца до склад.

Русалките от Мако

Сирена и Никси трябва да спасят Лайла преди някой да я види. След това Рита предоставя на русалките своите Лунни пръстени за опазването на Лунния басейн. В същото време, Зак успява да скрие опашката си тайно от баща си.

Никси и Лайла си търсят нов дом, оставяйки Сирена с Ондина и Мими, които продължават да се опитват да отнемат силите на Зак, русалки от Мако. Знаете ли къде водопадите текат нагоре. Знаете ли къде водопадите текат нагоре!


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт