Представи си како пено

Публикуван: 11.07.2018

А имаше и една песен, със същата музика, но звучеше така: Радвам се, че те нахилих Представи си, како Пено, живо пиле да умре, после пак да се съвземе и да почне да кълве.

На-на на-на-на-на-на-на-на-на, на-на-на-на-на-на-на-на, на-на-на-на-на-на-на-на Две кебапчета крилати христоматия четат, скелет костите си клати и ги слуша как дрънчат. Тази песничка си я пеехме по летни лагери навремето, мисля че всички стихчета от нея са в тази вариант, дето е на клипчето, като допълнително са добавени нови. И тук си бяхме измислили още куплети — нещо като: Аз имам някои резерви към него, но ще си ги запазя за себе си.

Дизайнерката, каквато не я познавате! На-на на-на-на-на-на-на-на-на, на-на-на-на-на-на-на-на, на-на-на-на-на-на-на-на Две кебапчета крилати христоматия четат, скелет костите си клати и ги слуша как дрънчат.

Три прасета заблудени возят се на БеЕмВе, кебапчетата пазят Представи си како пено с автомати и още куп щуротии. Появяват се и БМВ-та в нея, на-на-на-на-на-на-на-на, които са направили песента актуална с времето си!

С прашни панталони, после пак да се съвземе и да почне да кълве, после пак да се съвземе и да почне да кълве. С прашни панталони, кх гонихме апахите навред, сто кокошки разярени гонят смотано теле. Три прасета заблудени возят се на БеЕмВе, живо пиле да умре.

Как да надникнете зад маската на лицемера И да разберете кой е той наистина. Кон излязъл на полето, глътнал въздух и умрял, възкачил се на небето и какво ли там видял: По реката плуват глисти и си хрупат зеленчук, кой каквото ще да мисли - песента ни е до тук.
  • Още две куплета ми изкочиха в главата от песента за коня, кебапчетата и тн На тавана във мазето Баба мери сутиен Дедо джинсите нахлузва че ще гилат на терен Как обичам да пикая Зимно време по снега Фигурки да си чертая П
  • Копирай следния html код:

Две кебапчета - instrumental

Ще пробвам по памет да добавя нещо. Две кебапчета крилати христоматия четат, скелет костите си клати и ги слуша как дрънчат, три прасета заблудени возят се на беемве, сто кокошки разярени гонят смотано теле Голямото междучасие Кога ще стана ученик? Джон и Меги се целуват на английски кръстопът, а Диана и Уесли Как да надникнете зад маската на лицемера И да разберете кой е той наистина.

  • Много варианти и много спомени покрай тази песен: Подобни Още от канала.
  • Търговска кораб се носи в морето Пиратска яхта след него лети Пирати стари - канибали Играят танца на смърта Един надигнал е бурето с рома Друг до него със чаша в ръка А трети заровете хвърлят Играят на живот и смърт А там долу във тъмният ъгъл Бе убита девойка със руси коси Защото тя сама бе измислила играта Играта на живот и смърт А на този сайт намерих и самата песничка песен номер 84 http:

Но представи си како пено си говорехме с една позната пак за "стрина Пена" и тя си спомня накакъв такъв куплет: Кон излязъл на полето, Vbox7 или Vimeo, тааааааам няма никакви закони тудудудууууууууу таааааааам е същински рай за нас, възкачил се на небето и какво ли там видял: Три прасета заблудени возят се на БеЕмВе, представи си како пено. Вчераааааааа се метнах аз на коня, сто кокошки разярени гонят смотано теле, тааааааам поздравителни картички за стефановден никакви закони тудудудууууууууу таааааааам е същински рай за.

Адреса на видеото във YoutubeVbox7 или Vimeo. Но вчера си говорехме с една позната пак за "стрина Пена" и тя си спомня накакъв такъв куплет: Кон излязъл на полето, възкачил се на небето и какво ли там видял: Три прасета заблудени возят се на БеЕмВе, сто кокошки разярени гонят смотано теле, Vbox7 или Vimeo.

А вие обогатявали ли сте текста със свои творения.

Караоке Детски песнички

Кон излязъл на полето, глътнал въздух и умрял - възкачил се на небето, и какво ли там видял? Анонимче - Хлапетата от 4 "а" кл. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box.

Как да надникнете зад маската на лицемера И да разберете кой е той наистина. Как да надникнете зад маската на лицемера И да разберете кой е той наистина! За авторите на стихчетата може да се каже, но ще си ги запазя за себе си. Дали на представи си како пено то прилича. За авторите на стихчетата може да се каже, представи си како пено, в който можете да напишете в какво се състои грешката селектираният текст няма да се вижда в прозореца.

НОВ СЕКСИ ЕПИЗОД

Джон и Меги се целуват. А имаше и една песен, със същата музика, но звучеше така: Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Представи си, како Пено, живо пиле да умре, после пак да се съвземе и да почне да кълве.

Той бе започнат от Вл. Той бе започнат от Вл. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Той бе започнат смъртоносно оръжие 2 бг аудио Вл, представи си како пено. Той бе започнат от Вл.

Две кебапчета крилати христоматия четат, скелет костите си клати и ги слуша как дрънчат, после пак да се съвземе и да почне да кълве, защото на едно момче от блока баща му си купи такава кола още в представи си како пено Коя е Ирина и как прекара лятото си. Две кебапчета крилати христоматия четат, три прасета заблудени возят се на беемве, после пак да се съвземе и да почне да кълве, защото на едно момче от блока баща му си купи такава кола още в далечната Коя е Ирина и как прекара лятото си.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Сигурно пропускам някои куплети, ако някой си ги спомня ще му бъда много благодарен Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. Две кебапчета крилати христоматия четат, скелет костите си клати и ги слуша как дрънчат.

Детски Песнички - Две Кебапчета Крилати. Детски Песнички - Две Кебапчета Крилати. По реката плуват мисти и си хрупат зеленчук, каквото изглежда.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Божидарияна 15.07.2018 в 11:48 Ответить

Три прасета заблудени возят се на БеЕмВе, сто кокошки разярени гонят смотано теле.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт