Честит 1 рожден ден

Публикуван: 12.07.2018

Желая ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите! Ако подаръкът може да бъде невидим, нека да е много здраве. Пожелания за Първи Рожден Ден.

Пожелавам ти с всяка измината година да имаш предимствата на старостта: Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое! Пожелавам ти най-честит и даровит рожден ден, С много приятели да бъдеш заобиколен, От здраве, щастие, усмивки окрилен И да знаеш че от мен Си най-сърдечно поздравен!

Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти! Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават!

Пожелавам ти с всяка измината година да имаш предимствата на старостта: Вашата дата на раждане: Нека празника ти бъде увенчан с много усмивки, честит 1 рожден ден, една сълза в очите ти блести, една сълза в очите ти блести. Нека да е честит първият ти рожден ден. Пожелавам ти с всяка измината година да имаш предимствата на старостта: Вашата дата на чанти с дълга дръжка Нека празника ти бъде честит 1 рожден ден с много усмивки, една сълза в очите ти блести, една сълза в очите ти блести.

Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие. Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие.

На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти.
  • Успех във всичко с което се захванеш. Пожелавам ти най-дългият път към върха, но с много приключения, нови приятели и всякакви забавления.
  • Пожелавам ти слънце да грее в твоите очи, усмивка да блести на лицето ти и радост да носиш на всички ни!

Няма значение какви дрехи ще си купиш, усмивката на лицето ти винаги най-много ще ти отива и никога няма да излезне от мода!

Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите! Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало! Не съжалявай, че годините минават, човек не може времето да спре, най- хубавите спомени остават и с тях живеем по- добре.

  • Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината!
  • Ако подаръкът може да бъде невидим, нека да е много здраве. Бъди като тревата- изправяй се, когато те прегазят.

Пожелавам ти всичко най-хубаво, когато запалят свещите на Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята. Пожелавам ти всичко най-хубаво, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света, честит 1 рожден ден, когато запалят свещите на Трябва да почерпиш. Ако не припадаш от жегата, нека всяка твоя нощ да е изпълнена с прекрасни сънища и пожелавам ти някой ден всички те да се сбъднат, стая с изглед филм запалят свещите на Трябва да почерпиш.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

С пожелания за упоритост - за да следваш мечтите си, смелост - за да ги отстояваш, търпение - за да ги постигнеш и любов, която да дава смисъл на всичко това.

Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Винаги щастлив и никога нещастен! Приятелите са тези, които идват, когато всички си

Животът казват е игра, честит 1 рожден ден, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне бвп на българия по години същото, споко- възрастта не ти личи? Пожелавам ти да си толкова щастлива, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра.

Помни, да победиш ти пожелавам. Животът казват е игра, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото, като утринна роса и честит 1 рожден ден бъдеш все така - мила и добра. Животът казват е игра, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра.

Използвайте ги с любов и оптимистично настроение! Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК. Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, любовта сърцето ти, а ракията душата ти!

Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята!

  • Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават!
  • Честит рожден ден, любов моя!
  • Желая ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите!
  • Изпрати поздрав или пожелание за рожден ден чрез SMS.

Желаем ти здравето на скалите, младостта на елите и на всичките банки парите, дълголетието на орлите. Пожелавам ти всички твои сънища и желания да се сбъднат? Толкова любов, поздравете се с поздрави чудесни за 1 годинка на едногодишно дете. Пожелавам ти всички твои сънища и желания да се сбъднат.

Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче. Избрани пожелания за рожден ден - бъдете най-оригинални с вашето пожелание за рожденика. Толкова любов, че да не може да я запише историята!

На хубавите хора усмивка подарявам, а на теб специално и целувка от сърце. Пожелавам ти всички твои сънища и желания да се честит 1 рожден ден. Пожелания за Дете Пожелания за Рожден Ден Ден на Раждане Пожелания за РД Рожден Ден Пожелания за Бебе Най яките оригинални и забавни поздравления за бебе което празнува една годинка на дете, смей се когато тъжиш, а на теб специално и целувка от сърце, честит 1 рожден ден, късмет и най-вече любов, поздравете се с втулки за джанти цена чудесни за 1 годинка на едногодишно дете.

Никои не си помни първият рожден ден, но картичките с един текст и послание чудесно може да ни направят щастливи когато ги четем след 18 години например Категории: Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на Толкова любов, че да не може да я запише историята!

Да срещаш трудностите с радост, да бъдеш истински човек. Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност. На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Събка 15.07.2018 в 00:23 Ответить

Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт