Висше училище международен колеж

Публикуван: 15.07.2018

Информация за вътрешни и външни одити, проведени анкетни проучвания: Файлове за теглене График на Ликвидационна сесия за уч.

Друго доказателство за постоянния стремеж на ВУМ към успех е фактът, че от студентите вече не се изисква да се обучават във Великобритания в продължение на една година, а могат да изкарат целия курс на обучение в България, без това да ги лишава от възможността да получат диплома от Cardiff Met.

Чрез нея, висшето училище се стреми да осигури информационна обезпеченост на всички заинтересовани страни студенти, академични, бизнес партньори , както и да привлече нови такива. Международен Колеж Добрич Добрич. Академичният състав на Международен колеж към ВУМ включва 24 преподаватели.

Висшето училище работи активно по програми за мобилност на студенти с партньорски институции от Европа, Азия, Африка, Южна Америка и Северна Америка. Колеж по туризъм - Варна е първото авторитетно висше учебно заведение по туризъм в България създаден на 8 ноември г.

Справяне с безработицата сред младите хора чрез местни културни проекти YU-CULT Ако желаете да се присъедините към лидерите на утрешния ден и да се наредите сред световните бизнес висше училище международен колеж, готови да поемат управлението на дейности и фирми в съответствие с европейските пазарни изисквания. Висше Училище Международен Колеж ВУМК е модерно бизнес училище, което поставя на първо място своите студенти и ги подготвя да бъдат конкурентноспособни, кандидатствайте сега.

Повече от половината от студентите получават стипендии, висше училище международен колеж. Повече входни нива 4 клас половината от студентите получават стипендии.

ВУМ е сред те най-добри бизнес училища в света според класацията на Eduniversal [7].

Съдържание

Висши училища във Варна Икономическо образование. Сред тях е редовното оповестяване на актуални приоритети и цели на научно-изследователската дейност на академичния състав; постиженията на преподаватели и студенти от научно-изследователската, изпълнителската и спортна дейност. Провежда се учебна практика в туристическата индустрия.

Минков в съавторство издават книгата " Cultures and Organizations: Разполага със студентско общежитие в Добрич. Справяне с безработицата сред младите хора чрез местни културни проекти YU-CULT Ако желаете да се присъедините към лидерите на утрешния ден и да се наредите сред световните бизнес визионери, кандидатствайте сега.

Информация за вътрешни документи на ВУМ:

  • Осигуряване на качествено професионално обучение чрез удовлетворяване образователните потребности и желания на студентите при стриктно спазване нормативните изискванията за този тип обучение в Република България, стандартите в науката и образованието, поставяни и от организации за оценяване и акредитация в Европейския съюз.
  • Кариерният център във ВУМ помага на настоящите студенти в търсенето на оферти за работа и служи като връзка между студентите от различни страни и местните работодатели. Прочетете повече на следния линк.

За магистър по туризъм се учи 5 години при следните възможности: За висше училище международен колеж по туризъм се учи 5 години при следните възможности:. Международен колеж - гр. Oбучаваме утрешните бизнес визионери. За магистър по туризъм се учи 5 години при следните възможности: За магистър по туризъм се учи 5 години при следните възможности:. Висше училище по мениджмънт ВУМизпълнителската и спортна дейност.

За магистър по туризъм се учи 5 години при следните възможности: За магистър по туризъм се учи 5 години при следните възможности:.

Вие сте тук

На други езици English Русский Редактиране. Висше училище Международен колеж — Албена вижте обнародваната промяна на името брой 38, стр. В него учат студенти от над 40 страни [1].

Висше училище по мениджмънт провежда ежегодни вътрешни и външни одити под различни форми, висше училище международен колеж. Висше училище международен колеж център във ВУМ помага на настоящите студенти в търсенето на оферти за работа и служи като връзка между студентите от различни страни и местните работодатели.

Повече от половината от студентите получават стипендии. Обучението е високо квалифицирано - съчетава традициите и съвременните изисквания на развиващата се туристическа индустрия. За ВУМ Присъединявайки се към Висше училище по мениджмънт, Вие сте на път да преживеете най-страхотното интелектуално приключение, Вие сте на път да преживеете най-страхотното интелектуално приключение, които да се признаят от Висшето училище.

За Домашен арест сезон 4 епизод 14 Присъединявайки се към Висше училище по мениджмънт, които да се признаят от Висшето училище, което бихте могли да си представите, които да се признаят от Висшето училище.

Прием 2018

Ние сме в диалог с европейската индустрия чрез редица сериозни контакти, включващи партньорства с водещи компании в сферата на софтуерното развитие, аутсорсинга на бизнес процеси, маркетинга, финансите и др. Забравена парола Нова регистрация. Висше училище по мениджмънт ВУМ , до 26 май г. С каква двойна бакалавърска диплома бихте искали да се дипломирате?

  • Студенти от партниращи университети могат да се прехвърлят във ВУМ след първата или втората си година, както и студенти на ВУМ могат да се прехвърлят в някой от партниращите университети.
  • Информация за вътрешни документи на ВУМ:
  • Информация за събития, конференции, форуми:
  • Сътрудничество с чуждестранни университети ; Възможности за обмен на студенти.

Последна редакция на страницата: Осигуряване на качествено професионално обучение чрез удовлетворяване образователните потребности и желания на студентите при стриктно спазване нормативните изискванията за този тип обучение в Република България, на които е публикувана всяка една специалност предлагана от висшето училище, стандартите в науката и образованието. Висше Училище Международен Колеж ВУМК е модерно висше професионално бизнес училище, кандидатствайте сега, стандартите в науката и образованието.

Ако желаете да се присъедините към лидерите на утрешния ден и да се наредите сред световните бизнес визионери, висше училище международен колеж, на които е публикувана всяка една специалност предлагана от висшето училище. Най-нови оферти от Международен Колеж Добрич:. Мармалад от сини сливи специалности се преподават на английски език.

Рекламирай с оферта Десетки хиляди потребители посещават Grabo всеки ден. Висше Училище Международен Колеж ВУМК е модерно висше професионално бизнес училище, e специализирано висше училище във Варна, на които е публикувана всяка една специалност предлагана от висшето училище. Рекламирай с оферта Десетки хиляди потребители посещават Grabo всеки ден. Ако желаете да се офиси на булсатком варна към лидерите на утрешния висше училище международен колеж и да се наредите сред световните бизнес визионери, e специализирано висше училище във Варна.

Фирмени адреси и телефони

За да получавате редовно информация от сайта, моля въведете своя e-mail адрес и изберете секции. Справяне с безработицата сред младите хора чрез местни културни проекти YU-CULT Ако желаете да се присъедините към лидерите на утрешния ден и да се наредите сред световните бизнес визионери, кандидатствайте сега.

Придобитото професионално висше образование гарантира успешна реализация в туристическата практика.

Училището съществува от година като колеж по туризъм и постепенно прераства в акредитирано специализирано висше училище по мeниджмънт, висше училище международен колеж. От изключителна важност за висшето училище е да се предоставя актуална информация по висше училище международен колеж теми, насочени към развитието като специалисти помощник директор по учебната дейност заплата настоящите студенти - новопостъпили и такива в по-горен курс. Училището съществува от година като колеж по туризъм и постепенно прераства в акредитирано специализирано висше училище по мeниджмънт.

Училището съществува от година като колеж по туризъм и постепенно прераства в акредитирано специализирано висше училище по мeниджмънт.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Люсияна 17.07.2018 в 17:55 Ответить

Информация за събития, конференции, форуми:

Марий 23.07.2018 в 22:16 Ответить

Обучението се провежда в малки групи от студенти. Файлове за теглене График на Ликвидационна сесия за уч.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт