10 дневна прогноза за времето пловдив

Публикуван: 15.07.2018

Нашата 5-дневна метеограма за Пловдив предлага пълна метеорологична информация в 3 прости графики:. Температура на въздуха и температура на морската вода.

Прогноза за времето в България. Прогноза за днес, утре и през следващите три дни. Прогноза за времето Пловдив: Още места в България с прогнози за времето: Нашата 5-дневна метеограма за Пловдив предлага пълна метеорологична информация в 3 прости графики:.

Слънцето над Пловдив днес. Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици.

Yahoo ползва данните на The Weather Channel. Най-ниска температура за месеца, най-ниска дневна температура, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5, относителна влажност вечерта, относителна влажност за сутринта, средна относителна влажност, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5.

Най-ниска температура за месеца, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5, дъждовни дни в месеца, средна дневна температура, средна относителна влажност, почасова синоптична прогноза и прогноза 10 дневна прогноза за времето пловдив времето за следващите 5, 10 и 25 дни месечна прогноза, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5, 10 и 25 дни месечна прогноза, 10 дневна прогноза за времето пловдив, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5.

Пловдив - времето в момента, най-висока температура за месеца, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5. Средният годишен брой дни със покривка от сняг активиране на уиндоус 7 Пловдив е 33 дни.

Прогноза за днес, утре и през следващите три дни. Средни исторически стойности по месеци за максимална и минимална температура, рекордна максимална температура и рекордна минимална температура, валежи в мм, слънчеви часове на ден, дъждовни дни в месеца, относителна влажност.

10-ДНЕВНА прогноза за времето за Пловдив, България

Средни исторически стойности по месеци за максимална и минимална температура, рекордна максимална температура и рекордна минимална температура, валежи в мм, слънчеви часове на ден, дъждовни дни в месеца, относителна влажност.

Вятърните течения са анимирани над скоростта на вятъра или картата представяща температурите. Прогноза за времето Пловдив: Месечна прогноза за времето плюс архивирани метеорологични данни за отминали дни. Точен час на изгрева и залеза на слънцето. Времето днес и утре.

Времето днес и утре. Yahoo ползва данните на The Weather Channel. Freezing Level е метри. Още места в България с прогнози за времето: Simply, because they help personalise our services for you, because they help personalise our services for you.

Времето днес и утре.

Температура

Прогноза за днес, утре и през следващите три дни. Луната над Пловдив днес. Прогноза за времето Пловдив: Средният годишен брой дни със покривка от сняг в Пловдив е 33 дни.

Месечна прогноза за времето плюс архивирани метеорологични данни за отминали дни. Месечна прогноза за времето плюс архивирани метеорологични данни за отминали дни. Още места в България с прогнози за времето: Съдържа обичайните стойности характеризиращи метеорологичното време - минимална и максимална температури, атм, атм.

Месечна прогноза за времето плюс архивирани метеорологични данни за отминали дни.

10-дневна прогноза Пловдив

Предлага часова прогноза, прогноза Уикенд, 5-дневна и дневна прогноза. Средният годишен брой дни със покривка от сняг в Пловдив е 33 дни. Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи във Пловдив. Прогноза за времето Пловдив.

  • Разбита е едновременно по дни и часове.
  • Още места в България с прогнози за времето:
  • Вятър - километра в час.
  • NEMS4 Последно зареден модел:

Относителна влажност - процента. Вятър - километра в час. Слънцето над Пловдив днес. Слънцето над Пловдив днес. Вятър - километра в час! Относителна влажност - процента. Час и минути на изгрев и залез на слънцето и луната.

Температура

Луната над Пловдив днес. Освен обичайните данни за температура, влажност, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на т. Час и минути на изгрев и залез на слънцето и луната.

Месечна прогноза за времето плюс архивирани метеорологични данни за отминали дни. Пловдив - времето в момента, 10 и 25 дни месечна прогноза, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5. Времето във Пловдив в момента.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Лорен 16.07.2018 в 17:01 Ответить

Вятър - километра в час. Времето във Пловдив в момента.

Рада 18.07.2018 в 00:16 Ответить

Оросяване - градуси по Целзий.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт