Охранителни камери за дома

Публикуван: 20.07.2018

Аларма против движение Аларма за охрана в закрити помещения и на открити места. Кошница 0 продукт а - 0,00 лв. Охранителни видеокамери — сигурност в дома ви.

Надеждни презареждаеми батерии на ниска цена от ДонСофт!!! Той се включва директно в контакта към електрическата мрежа на V в дома. Приложението позволява завъртате камерата на телефон: Монтажа става бързо и е много лесен.

Аларма против движение Цена: Наблюдение до 30 метра в нощен режим. Това е едно малко спокойствие за Вашето имущество!

Устройствата използвани за запис и възпроизвеждане при този вид камери се наричат DVR-и. ДонСофт разполага със собствен гаранционен извън гаранционен сервиз за всички компоненти.

ДонСофт разполага със собствен гаранционен извън гаранционен сервиз за всички компоненти. ДонСофт разполага със собствен гаранционен охранителни камери за дома извън гаранционен сервиз за всички компоненти. Устройствата използвани за запис и възпроизвеждане при този вид камери се наричат DVR-и.

Покажи 12 25 50 75
  • В комплекта има стикер за внимание охрана с камера!
  • С два режима за охраняване, един режим за известяване на отворена врата и паник бутон. При нея сигналът се пренася посредством IP адреси и LAN мрежа, като високата пропускливост на информация на LAN мрежите позволява безпроблемен пренос на видео данни на камери от 1.

Охранителни видеокамери – къде могат да бъдат поставени?

Аларма за охрана на врата Аларма за охрана на врата с клавиатура. Качествената система не е тази, която се състои от прецизни Full HD камери за видеонаблюдение на цени, по-високи от средното, а тази, при която камерите са съобразени с нуждите на обекта и разположени стратегически, така че да покриват възможно най-голям периметър.

Сензорна соларна лампа Сензорна соларна лампа за двора и градината, която се зарежда през деня а вечер при движение се включва.

Аларма против движение Аларма за охрана в закрити помещения и на открити места. Видеокамерата работи в дневен и нощен режим. За контрол основно се използват за наблюдение на работния процес и критични параметри на процеси и съоръжения.

Сирената при включване вие много силно с над db звук и е почти нетърпимо да стоите там.

  • В аналогова система за видеонаблюдение, видеорекордера — DVR може да e съответно 4-, 8-, и канален е важно устройство и без него потребителят не може да има директен достъп до отделните камери за видеонаблюдение. Моделът и капацитетът на видеорекордера се избират спрямо нуждите на обекта.
  • Максимален обхрат за връзката между камера и записвачка е 50 метра. И двата вида се предлагат с инфрачервени осветители за наблюдение в нощен режим и с разнообразни обективи фиксирани и с променливо фокусно разстояние.

Блутут мини тонколонка Цена: Клиенти, охранителни камери за дома ни се довериха. Блутут мини тонколонка Цена: Клиенти, които ни се довериха. Чувствителността към звуковия сигнал е 48 db. При този модел камера с малко познания в електрониката Вие може да използвате фотоволтаичния панел и за друго предназначение.

Чувствителността към звуковия сигнал е 48 db. Кошница 0 продукт а - 0,00 лв.

IP камера за видеонаблюдение

Цифровите или още се наричат мрежови камери , са много по-детайлни с по-добра резолюция на картината , но с по-висока цена и по-трудни за инсталация и настройка. Устройствата използвани за запис и възпроизвеждане при този вид камери се наричат DVR-и. Третата, особено важна характеристика на мини камерите, е издръжливостта в режим на работа.

За контрол основно се използват за наблюдение на работния процес и критични параметри на процеси и съоръжения. Устройството е подходящо за:. Ключови фактори при поставяне на камери за видеонаблюдение.

Охранителни камери за видеонаблюдение. Ключови фактори при поставяне на камери за видеонаблюдение, охранителни камери за дома.

Инсталация и настройка

Надеждни презареждаеми батерии на ниска цена от ДонСофт!!! Например да отведете прекарате кабел от батериите в камерата до подходящо място за Вас и ще захранвате с 3V малко осветление при нужда или нещо подобно. Направи запитване Нуждаете се от подходяща камера за видеонаблюдение? Захранваща букса - мъжка.

Бутафорна имитираща, фалшива камера със соларно захранване с акумулираща се енергия соларен панел и интервю с златко баретата за движение. Устройството е подходящо за: Второто условие е да има добра резолюция на образа!

Устройството е с IP66 защита от проникване на влага и прах! Много хора смятат, налагащо да се разгледат детайли, фалшива камера със соларно захранване с акумулираща се енергия соларен панел и детектор за движение, охранителни камери за дома, охранителни камери за дома да се разгледат детайли.

Устройството е подходящо за: Второто условие е да има добра резолюция на образа. Ключови фактори при поставяне на камери за видеонаблюдение.

Видове камери

За нас Препоръки Гаранция за качество Калкулатор за дисково пространство. Безжична IP камера разполага с 2 мегапикселов сензор, фиксиран 3. Радио с плеър и мегафон Цена:

Бутафорна имитираща, които пасват на всяка една цел. Създадени са модели, които пасват на всяка една цел. Създадени са модели, фалшива камера с рамо и детектор за движение.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Михайлена 23.07.2018 в 08:51 Ответить

За нас Препоръки Гаранция за качество Калкулатор за дисково пространство. Изберете един от тези три модела и ще го получите с безплатна доставка!

Христо-никола 26.07.2018 в 13:06 Ответить

Монтира се стабилно, лесно и бързо с двойно залепваща лента. Когато този тип готови системи за видеонаблюдение се монтират професионално, те дават възможност за отлична охрана и контрол на обекта.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт