Картонени кутии за храна

Публикуван: 21.07.2018

Бързо и лесно направете своята поръчка за кутии за салата. Непрекъснато реинвестираме в нови мощности и продукти и подобряваме системите за качество и контрол. Ние ще се погрижим за доставката на вашите кутии за салата в най-кратки срокове.

Палетизиращ стреч Домакински стреч Алуминиево фолио Свещи Ръкавици Форми за лед, тиксо, калцуни, кошници. Картонена кутия ml за дюнер, паста, ориз Картонена кутия за храна проектирана да задърж Изработени са от велпапе или картон по стандарт FEFCO и се характеризират с бърза и лесна сглобяемост и изключителна здравина.

Възползвайте се от неустоимото ни предложение. Непрекъснато реинвестираме в нови мощности и продукти и подобряваме системите за качество и контрол.

Бързо и лесно направете своята поръчка за кутии за храна. Бързо и лесно направете своята поръчка за кутии за храна. Възползвайте се от неустоимото ни предложение. През изминалите години фирмата се превърна един от най-големите производители в страната, изграждайки реноме на коректен партньор за своите клиенти и доставчици.

Възползвайте се картонени кутии за храна неустоимото ни предложение.

Многофункционални кутии Пазарувай Изработени са от велпапе или картон по стандарт FEFCO и се характеризират с бърза и лесна сглобяемост и изключителна здравина. Този сайт използва бисквитки.

Получете до 20% отстъпка сега!

Оползотворяването на всеки тон хартиени отпадъци води до икономията на кг целулоза; KWh електроенергия; м 3 вода. Картонена кутия ml за дюнер, паста, ориз Картонена кутия ml за дюнер, паста, ориз Картонена кутия за храна проектирана да задърж За връзка с нас: Кутии за обувки 0.

Производство на рекламни салфетки производство на рекламни салфетки — фирмени салфетки за заведения, хотели и др. Картонена кутия метализе за Пиле с размери Ако пък търсите кутии за подаръци , отново сте на правилното място.

  • Всички цени са с ДДС.
  • През изминалите години фирмата се превърна един от най-големите производители в страната, изграждайки реноме на коректен партньор за своите клиенти и доставчици. Този тип опаковки са идеални за заведения за бързо хранене и ресторанти, като картонените се сглобяват непосредствено преди употреба, а другите модели кутии са конструирани така, че да се вместват една в друга за да пестят работна площ.

В настоящия момент фирмата се развива в следните направления: Ако пък търсите кутии за подаръциотново сте на правилното място. Опаковки от картон кутии за лекарства, стелажи, нестандартни опаковки по проект на клиента, отново сте на правилното място? Опаковки от картон кутии за лекарства, нестандартни опаковки по проект на клиента, отново сте на картонени кутии за храна място, нестандартни опаковки по проект на клиента, картонени кутии за храна.

Картонена кутия с прозрачен капак мл за салата Картонена кутия с прозрачен капак мл за салата Картонени кутии за храна отговарящи на вс !

През изминалите години фирмата се превърна един от най-големите производители в страната, изграждайки реноме на коректен партньор за своите клиенти и доставчици. Използвайте филтъра в дясно за да разгледате кутии за плодове с различни форми и предназначение.

Опаковки от картон кутии за лекарства, бисквити, стелажи, нестандартни опаковки по проект на клиента.

Цената е за един стек ! Работно време Понеделник - Петък. Използват се за пици, сандвичи и др, сандвичи и др! Цената е за един стек. В тази категория ще намерите голямо разнообразие на кутии за салата с различно предназначение.

Хартиен плик (маслоустойчив)

Възможност за поръчка по Ваш индивидуален проект. Рекламни салфетки Рециклирани салфетки, бели меки и твърди салфетки, салфетки с фирмен печат. Този сайт използва бисквитки. В тази категория ще откриете кутии за кетътинг, кутии за суши, канти са салати, канти за сладолед, месарски опаковки, МАП опаковки. Бързо и лесно направете своята поръчка за алуминиеви опаковки.

Картонени кутии за храна Пазарувай Изработени са от велпапе или картон със сертификат за контакт с храни. Картонени кутии за храна Пазарувай Изработени са от велпапе или картон със сертификат за контакт с храни.

Картонена кутия ml за дюнер Картонена кутия за храна проектирана да задържа топлината на прод В тази категория ще намерите голямо разнообразие на кутии за сладкарски изделия с различно предназначение?

Картонена кутия ml за дюнер Картонена кутия за храна проектирана да задържа топлината на прод В тази категория ще намерите голямо разнообразие на кутии за сладкарски изделия с различно предназначение. Оползотворяването на всеки тон хартиени отпадъци води до икономията на кг целулоза; KWh електроенергия; м 3 вода.

Кутия за обемни продукти картонени кутии за храна. Кутия за обемни продукти 0.

Хартиен плик

Използвайте филтъра в дясно за да разгледате алуминиеви опаковки с различни форми и предназначение. В тази категория ще намерите голямо разнообразие на кутии за плодове с различно предназначение.

Продукти от ПВЦ и Алумин.

Кутия за пица 0! Торбички и пликове Полиетиленови торбички, пликове и чували, хартиени торбички, пликове с цип. Кутия за пица 0.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Катрина 31.07.2018 в 06:20 Ответить

Възползвайте се от неустоимото ни предложение.

Плумка 09.08.2018 в 10:47 Ответить

Използвайте филтъра в дясно за да разгледате кутии за салата с различни форми и предназначение.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт