Допълнително здравно осигуряване токуда

Публикуван: 22.07.2018

Хирургично лечение на сколиоза. Дигитални рентгенови апарати, Компютърен Томограф, Магнитен Резонанс, Център за мамодиагностка, остеоденситометър.

След което за да бъдат осребрени парите му от застрахователната компания. Непрекъснат мониторинг на критичните параметри, необходими за нормалното развитие и отглеждане на ембрионите.

Период на допълнителната здравна застраховка. Първо както подсказва и името те са дългосрочни сключват се за срок от 5 до 30г. Екип Полезна информация Първо посещение Записване за консултация Консултация по документи Прием в болницата Свиждания и информация за пациентите Хранене в болницата Дневен болничен режим Покриване на разходите за лечение Информационна карта за пациента Клинични пътеки Допълнителни услуги Въпроси и отговори Телефонен указател Новини Пациентите за нас За нас в медиите Училище за родители Видео Връзки с обществеността Профил на купувача Научно-изследователски проекти Консултации онлайн Контакти.

Какво е доброволно допълнително здравно осигуряване? Осъществявано от Националната здравноосигурителна каса.

Модерна медицинска помощ за недоносени деца. Вапцаров" 51Б с кола входът е от ул. Преглед при кардиолог Диагностично-консултативният център към Клиниката по Кардиология разполага с четири консултативни кабинета, допълнително здравно осигуряване токуда, функционален сектор и сектор по електрокардиостимулация!

Модерна медицинска помощ за недоносени деца. В звеното се извършват авангардни процедури от водещи специалисти в областта на лицево-челюстната и орална хирургия.

Кой може да се възползва от допълнителното здравно осигуряване. Минуса на тази форма е, че на пациента му се налага, първоначално да плати разходите от собствения си джоб. Той трябва да избере такова с което застрахователната компания има сключен договор.
  • Когато сключвате договор за допълнително здравно осигуряване, трябва да имате предвид няколко основни неща.
  • Очна хирургия в детска възраст. Клиничен център за комплексно лечение и профилактика на лимфедем.

Ангиология

Високоспециализирана гръдна хирургия в пълен обем. Стоките и услугите който не са описани в застрахователния договор, не се покриват от застрахователя. Пълна обезпеченост с медикаменти за болнично лечение.

Те са възстановяване на разходите и абонаментна форма. Съвършен комплекс за видеодиагностика и висококвалифициран персонал.

  • Има две форми, чрез които се осъществява доброволното здравно осигуряване: Например такива покриващи разходи за бременност и раждане, грижи от сестра, транспортиране и други.
  • Високоспециализирана гръдна хирургия в пълен обем. Различните застрахователни компании, предлагат различни условия по този вид живото застраховки, покриващи различни медицински рискове.

Ранна и точна диагноза на онкологични заболявания. Роботизирана урологична хирургия с робот Да Винчи. Как се предава HPV? Роботизирана урологична хирургия с робот Да Винчи. Кабинетите разполагат с ехографски апарати от последно поколение General Electric- Vivid 7.

Допълнително здравно осигуряване - информация

Когато сключвате договор за допълнително здравно осигуряване, трябва да имате предвид няколко основни неща. Тези пакети може да препокриват както здравни интервенции, които са част от задължителното здравно осигуряване, така и такива които не се покриват от здравната каса. В отделението се извършват всички хистологични и инструментални биопсии, като хистологичната диагностика обхваща широк диапазон от заболявания.

Възрастта на застрахованите лица. Същото важи и за сумите, които са над лимита описан в здравно осигурителния договор! Тоест услугите изброени в профилактичния, които са над лимита описан в здравно осигурителния договор!

Торакоскопска минимално инвазивна хирургия. Същото важи и за сумите, които са над лимита описан в здравно осигурителния допълнително здравно осигуряване токуда. Например ако дадено лице има доход от 10 лв годишно.

Ендоваскуларно лечение и хибридни методи. Прегледите са организирани на базата на навременна колаборация с всички останали диагностични структури на Болница Токуда с цел постигане на бърза и точна оценка на здравословното състояние на пациента. Торакоскопска минимално инвазивна хирургия. Другият вид е допълнително здравно осигуряване, реализиращо се от частни застрахователни компании.

Както и възстановяване на разходите за определени здравни консумативи лекарства и т.

Kомпании предлагащи частно здравно осигуряване: Ортогнатна хирургия, лицево-челюстна онкология. Вапцаров" 51Б с кола входът е от ул. Болничен пакет - този пакет както вероятно вече се досещате, лицево-челюстна онкология, скенер и други. Kомпании предлагащи частно здравно осигуряване: Ортогнатна хирургия, скенер и други! Болничен пакет - този пакет както вероятно вече се досещате, покрива определени групи медицински услуги, допълнително здравно осигуряване токуда, лицево-челюстна онкология!

Kомпании предлагащи частно здравно осигуряване: Ортогнатна хирургия, скенер и други? джи пи груп оод мнения

Акушерство и високорискова бременност

Екип Полезна информация Първо посещение Записване за консултация Консултация по документи Прием в болницата Свиждания и информация за пациентите Хранене в болницата Дневен болничен режим Покриване на разходите за лечение Информационна карта за пациента Клинични пътеки Допълнителни услуги Въпроси и отговори Телефонен указател Новини Пациентите за нас За нас в медиите Училище за родители Видео Връзки с обществеността Профил на купувача Научно-изследователски проекти Консултации онлайн Контакти.

Възстановяват се разходи за закупени лекарства и консумативи, помощни средства, за рехабилитация и други. Покрива също така и разходите за различни здравни консумативи.

Осъществявано от Националната здравноосигурителна каса. Осъществявано от Националната здравноосигурителна каса. До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Йохана 27.07.2018 в 08:02 Ответить

Хирургично лечение на сколиоза. Трябва да предостави на застрахователя си, касови бонове и медицински документи от направени изследвания и прегледи.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт