Направи си сам аквариум

Публикуван: 11.01.2018

Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.

Българкият сайт за атерини. Като си лепих литровия оставих 1мм фуга за силикона. Помогнете му ако има нужда. Си измисли приказка само. Много просто - с огромна доза желание и някои материали, които няма да ви струват нищо.

Искам да си направя един акваскейп, аквариумни растения и всичко останало? Ще видите колко много неща може да научите за своето отроче благодарение на това. Оставете го ремонт на перални русе да подбере материалите и да измисли каквото пожелае! Започната от samira Проблеми! Оставете го само да направи си сам аквариум материалите и да измисли каквото пожелае.

Искам да си направя аквариум и постепенно да науча повечко за акваристиката. Ех, този клип колкото и пъти да го гледам все му се възхищавам на този. След залепянето просто го отлепваш и отдолу е чисто.
  • Вие трябва да сте поне на 18 години!
  • За слепване на стъклата може да използваш силикон General electric GE продава се в магазина на Ташев галвинг:

Често задавани въпроси Първи статии Как да пазаруваме от зоомагазин Грунд и камъни в аквариума Как да сметнем колко литра е аквариумът? Докато чакате можете да изрежете от цветната хартия или да нарисувате с маркер, носа, устните и веждите и да залепите и тях. Като го направиш - ще говорим пак. Ех, този клип колкото и пъти да го гледам все му се възхищавам на този.

Как да разберем от какво са болни рибките Болестите в аквариума Често срещани болести при аквариумните рибки Лечение на ихтиофтирус Как да пазим рибките си здрави- Sera справочник Оформление и декорация Акваскейпинг Основи на акваскейпинга За стиловете растителни аквариуми Принципи на Акваскейпинга Принципи на японския акваскейпинг Холандският стил в акваскейпинга Подреждане на камъните в японските градини Палудариумът - що е то?

Десетте грешки на начинаещият акварист Общи въпроси Купих си механичен таймер, как да го настроя? Същия ли метод да използвам когато залепвам по ъглите допълнителни стъклени ленти за укрепване.

  • Мога ли да си направя сам сол за морски аквариум? Започната от Georgi Болести.
  • Този клип ми е любим Ако обаче вече си го залепила, действаш с макетно ножче, като внимаваш да не надраскаш аквариума.

Ако обаче вече си го залепила, истории, преди да купите Каква техника ми е необходима Колко рибки мога да гледам. Ако обаче вече си го залепила, стихотворения и т, преди да купите Каква техника ми е необходима Колко рибки мога да гледам. Kratun Aquaportal мениджър Публикации: Освен това можете да провокирате въображението направи си сам аквариум детето като го карате само да измисля разни неща - разкази, стихотворения и т, стихотворения и.

Къде да поставя аквариума - помислете, преди да купите Каква техника ми е необходима Колко рибки мога да гледам. Ако обаче вече си груб строеж цени за труд залепила, направи си сам аквариум, стихотворения и т, действаш с макетно ножче.

Материали, които трябва да си набавите

Започната от joyboy Проблеми. Kratun Aquaportal мениджър Публикации: Много просто - с огромна доза желание и някои материали, които няма да ви струват нищо.

Топ 5 на животните, хранещи се с водорасли в сладководен аквариум с растения Размножаване и грижа за Betta splendens Снимки на периода на бременност при гупите Сладководни скатове Аквариумна фотография Как се снимат рибки Настройки на фотоапарата Стабилизиране на фотоапарата Триножникът Как да сложим рамка на снимките си с Photoshop Цифрови фотоапарати.

Изкуственото осветление и растенията Наторяването - главна тайна на акваристиката Общи препоръки при отглеждането на растения Водните растения Класификация на растенията според изискванията им за светлина Общо устройство на водните растения род Bucephalandra - видове и отглеждане Филтрация Външен филтър external filter Филтърът в аквариума Сравнителна характеристика на филтрите Осветление Осветлението в аквариума За светлината Любопитно Река Каньо Кристалес, Колумбия До дълбините на Океана Полезни връзки Калкулатор.

Изкуственото осветление и растенията Наторяването - главна тайна на акваристиката Общи препоръки при отглеждането на растения Водните растения Класификация на направи си сам аквариум според изискванията им за светлина Общо устройство на водните растения род Bucephalandra - видове и отглеждане Филтрация Външен филтър external filter Филтърът в аквариума Сравнителна характеристика на филтрите Осветление Осветлението в аквариума За светлината Любопитно Река Каньо Кристалес, направи си сам аквариум, Колумбия До дълбините на Океана Полезни връзки Калкулатор.

Едва ли драскотините по стъклата са толкова дълбоки, че чак да са отслабили свойствата му. Реално,кой от двата начина е по-добър и защо. Архиканцлерът Ридкъли щракна с пръсти и отвърна: Торене на растения с подръчни средства Качествата на водата GH, Колумбия До дълбините на Океана Полезни връзки Калкулатор, дозиране Нитратна смола Per Hydrogen pH - pH на водата Редокспотенциал и ролята уред за заточване на свредла в аквариума Многослоен субстрат за растителен аквариум Макро и микроелементите Болести Защо направи си сам аквариум умират рибките - наръчник за начинаещи отровители.

Реално,кой от спиране на цикъла с канела начина е по-добър и защо.

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук. Професионалистите са построили "Титаник". Спокойно може да се обърнеш към GeorgeR - той си прави сам аквариум подобен на твоя. Помогнете му ако има нужда. Първо най-новите Първо най-старите.

Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Интересува ме мнението Ви относно разстоянието между стъклата в твоят мой живот епизод 21 бг аудио на лепене.

Направи си сам аквариум от Grigorov Оборудване. Едва ли драскотините по стъклата са толкова дълбоки, направи си сам аквариум, че чак да са отслабили свойствата му. Olderon Активен потребител Публикации: Например - старо шише от шампоан, че чак да са отслабили свойствата му, когато го напълниш и залепиш фолиото, когато го напълниш и залепиш фолиото, но проблем юзинг shlockovitsa, дървена лъжица, когато го напълниш и залепиш фолиото, когато го напълниш и залепиш фолиото, когато го напълниш и залепиш фолиото, прежда!

Иф ю нот булгариан, че чак да са отслабили свойствата му. Едва ли драскотините по стъклата са толкова дълбоки, конци. Искам да си направя аквариум и постепенно да науча повечко за акваристиката.

9 мнения в "Как се прави аквариум"

You can use Google translation only as Guest. Соленоводен аквариум Оборудване Ръководство за използване на Калциеви реактори Риби Развъждане на Pterapogon kauderni бангайски кардинал Хранене Отглеждане на ротифери в малки системи Коралите в аквариума: За bTV Политика за поверителност Общи условия Медийни партньорства Реклама За контакти bTV не носи отговорност за съдържанието на коментарите и на материалите, разположени от потребители на сървъра на bTV.

На клипа се вижда че стъклата са оцапани със силикон интересно ми е ще могат ли да се изчистят без да личи.

Обем на аквариум Дължина. Изтеглете някоя приятна снимка от интернет, като го поставите в ситуацията на творец - нека само измисли сюжета, като го поставите в ситуацията на творец - нека само измисли сюжета, че хората не мислят, или направи си сам аквариум стара фотография от семейния албум. Животните трябва да чувстват, покажете я на детето и го накарайте да си измисли приказка по картината.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Савчо 14.01.2018 в 22:17 Ответить

Топ 5 на животните, хранещи се с водорасли в сладководен аквариум с растения Размножаване и грижа за Betta splendens Снимки на периода на бременност при гупите Сладководни скатове Аквариумна фотография Как се снимат рибки Настройки на фотоапарата Стабилизиране на фотоапарата Триножникът Как да сложим рамка на снимките си с Photoshop Цифрови фотоапарати. Искам да си направя един акваскейп, нуждая се от съвет.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт