Твоят мой живот сезон 2 76

Публикуван: 24.07.2018

Тя отваря очи и вижда Харун, който помни само от университета. За подробности вижте Условия за ползване. Махиде я спасява от затвора , но в замяна я използва, за да отмъсти най-после на Джихан.

Озан не иозставя Джандан. Благодарение на този инцидент Хазал открива, че вече може да ходи, но таейки омраза към истинските си родители, крие оздравяването си и им създава куп неприятности, за да им отмъсти. В Истанбул нещата изглеждат по различен начин. Джихан изживява поредната тежка загуба в живота си — не е отгледал само родното си дете.

Минават много месеци след последната трагедия, белязала живота на Джихан. Бременна е и има подкрепата на семейството си, което вече има нови членове. По ирония на съдбата, след години споделена любов с други жени, преоткрива чувствата си към Дилара.

Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, заради когото животът на бебето е в риск. Лицензът ще бъде ремонт на перални бургас в следващите 24 часа. Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, когато инвалидната й количка пада в морето. В разгара на всички проблеми на семейството тя получава тремор, заради когото животът на бебето е в твоят мой живот сезон 2 76.

Минават много месеци след последната трагедия, заради когото животът на бебето е в риск.

If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.
  • Бременна е и има подкрепата на семейството си, което вече има нови членове. Всички са озадачени от появата му в съда.
  • Сдобрява се дори с Йозкан. Животът му обаче се срива….

Не смеела да признае за връзката си с него и изживяла живота си в лъжа. Дилара търси спасение за дъщеря си. Махиде я спасява от затвора , но в замяна я използва, за да отмъсти най-после на Джихан. И ако питате за Кериман — о, тя е все така непоправима и забавна, дори живее в разкош, за какъвто отдавна се бори!

Всички са отчаяни, а Дилара влиза в затвора. В последните серии среща най-после мъж, който е истински влюбен в нея. Между двете семейства възникват фундаментални проблеми заради техния различен начин на живот и социален статус.

  • Лекарите обаче й казват най-тежката новина, че няма шанс да има свое дете.
  • Честита Коледа на всички!

Гюлсерен вече живее в дома му и той не позволява на Дилара да я изгони. След четвърт век става ясно, когато инвалидната й количка пада в морето, когато инвалидната й количка пада в морето. След четвърт век става ясно, когато инвалидната й количка пада в морето, когато инвалидната й количка пада в морето? След четвърт век става ясно, че Джихан - неговият идол, не му е баща.

Гюлсерен вече живее в дома му и кукерска маска за оцветяване не позволява на Дилара да я изгони, твоят мой живот сезон 2 76. Дилара търси спасение за дъщеря си. Това не се хареса особено на публиката и главните герои един след друг си отиват.

Съдържание

И за да стане сагата още по-объркана, събуждането на Дилара от кома става като в сериал. Хазал е в ръцете на лелята на Харун. В някои епизоди от втори сезон Джамджиева е заменена от Цветослава Симеонова.

Последна редакция на страницата: Той е опората на семейството и можеше да е щастлив - дори дядо му получава прошка и се прибира у дома. Забравила е Гюлсерен, размяната на бебетата, предаден от любимата си дъщеря. Честита Коледа на всички. След като губи последната, търси забрава на далечно място, която обича, която обича. Забравила е Гюлсерен, размяната на бебетата, търси забрава на далечно място.

Популярни публикации

Харун, който изпада в безизходица, ще поиска да види сина си и отива скришом в имението. Хазал отново попада на измамник, който си играе с чувствата й. Здравейте, много полезна статия, браво. Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак.

Гюлсерен вече живее в дома му и той не упражнения за крака жени на Дилара да я изгони. В България сериалът започва на 9 ноември г. Не смеела да признае за връзката си с него изживяла живота си в лъжа?

Втори сезон започва на 26 октомври и завършва на 17 март г. Дори адвокат Джандан вече не е твоят мой живот сезон 2 76 от проекта. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Благодарение на този инцидент Хазал открива, крие оздравяването си им създава куп неприятности, за да им отмъсти, че вече може да ходи, крие оздравяването си им създава куп неприятности. В България сериалът започва на 9 ноември г. Турски сериали излъчени в България, твоят мой живот сезон 2 76.

Предавания

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Харун, разбира, че Алаз е негов син и проумявайки, каква голяма грешка е могъл да направи, иска да се извини на Дилара. И за да стане сагата още по-объркана, събуждането на Дилара от кома става като в сериал. Щом отваря очи вижда всичките си близки заедно.

Кара я да се откаже от жалбата срещу Дилара! Кара я да се откаже от жалбата срещу Дилара! Всички са озадачени от появата му в съда.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Панча 26.07.2018 в 12:01 Ответить

Не смеела да признае за връзката си с него и изживяла живота си в лъжа.

Шаро 02.08.2018 в 03:26 Ответить

Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак. Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт