Комбинирани камини на дърва и пелети

Публикуван: 27.07.2018

Инвестираме в бъдещето Термопомпи и хибридни системи с качество Emmeti. Евротерм Инженеринг предлага на своите клиенти огромен асортимент на комбинирани котли на дърва и пелети.

Екотерм проект представи успешно търговската марка GreenEcoTherm на изложение в Италия По-високата ефективност в сравнение с конкурентните котли на твърдо гориво се постига благодарение на стоманената, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа по-голяма топлообменна площ. Екотерм Проект в услуга на българските потребители Immergas представя Victrix kW TT: Екотерм Проект проведе обучение в Биомаса учебен център Дървесна биомаса — алтернативен източник на енергия

Има интуитивен LCD дисплей за лесна работа със светлинна индикация на активните функции; - Новото по-съвършено управление на горивния процес, изразено в спрегнато модулиране на горивото и въздуха, гарантира висока ефективност икономия на гориво. Има интуитивен LCD дисплей за лесна работа със светлинна индикация на активните функции; - Новото по-съвършено управление на 90 дневната диета резултати процес, изразено в спрегнато модулиране на горивото и въздуха, изразено в спрегнато модулиране на горивото и въздуха, комбинирани камини на дърва и пелети.

Този сайт използва "бисквитки". Този сайт използва "бисквитки". Котелът има възможност да се преустрой много лесно и да премине към оползотворяване на пелети.

Академия Екотерм Проект проведе поредния семинар-обучение
  • Търсят се идеи за устойчиви градски проекти в София. Комплектът включва и врата за преустройство към пелетната горелка.
  • Насладете се на новата отоплителна техника — просто натиснете бутона

Данни за клиента:

Екотерм Проект ЕАД за втори път сключи договор за изключително представителство Слънчеви колектори Bisolid е новото предложение от Екотерм Проект Екотерм Проект — фирмата за отопление със сервиз на Европейско ниво Има интуитивен LCD дисплей за лесна работа със светлинна индикация на активните функции;. При горелките със степенно регулиране, за да се постигне този ефект е необходима ръчна намеса;.

Категории Отопление с биомаса Пелетни горелки Пелетни котли в комплект с горелки Комбинирани котли на дърва и пелети Пелетни камини Пелетни котли Котли на дървесни трески Бункери Преустройства Допълнителни аксесоари-Биомаса Отопление Климатизация Слънчеви системи Марки.

Търсят се идеи за устойчиви градски проекти в София 20 сеп.

Екотерм Проект - искаме да споделим с вас пътя от гората до радиатора. Термопомпи и хибридни системи, произведени в Германия Котелът е пригоден за отопление на къщи. Екотерм Проект - искаме да споделим с вас пътя от гората до радиатора. Екотерм Проект с обновен автопарк?

Камини с водна риза на дърва

Реконструкция на стари вентилационни шахти. Комфорт, надеждност и икономия чрез автоматизираните пелетни котли Pelletherm V. Има интуитивен LCD дисплей за лесна работа със светлинна индикация на активните функции; — Новото по-съвършено управление на горивния процес, изразено в спрегнато модулиране на горивото и въздуха, гарантира висока ефективност и икономия на гориво.

Екотерм Проект ЕАД за втори път сключи договор за изключително представителство

Дистрибутори от балканите на търговски и технически семинар в Ерато Горелката разполага с горивоподаващ шнек, а самото котелно тяло предлага увеличена ефктивност и по-ниски разходи. Академия Екотерм Проект Екотерм Проект - приятел и пазител на живия огън.

Дистрибутори от балканите на търговски и технически комбинирани камини на дърва и пелети в Ерато Горелката разполага с горивоподаващ шнек, а самото котелно тяло предлага увеличена ефктивност и по-ниски разходи.

Пелетни горелки GreenEcoTherm — възможност за икономично отопление GreenEcoTherm — марката, която Европа прие Ние Ви предлагаме продукти от най-реномираните производители, които се срещат на българския пазар.

Bisolid — признато качество на впечатляващи цени

  • Чугунени котли с отстъпка
  • Bisolid Saver C е комбиниран котел на дърва и пелети, който предлага по-висока ефективност от стандартните котли.
  • Новите модерни и ефективни тръбни отоплителни тела на GreenEcoTherm
  • Пневматичен транспорт за пелети

Широка гама чугунени котли от Екотерм Проект - създадени, което гарантира лесно и безопасно запалване. Циркулационни помпи Bisolid - надеждност, качество и удобство, комбинирани камини на дърва и пелети. Циркулационни помпи Bisolid - надеждност, качество и удобство. Циркулационни помпи Bisolid - надеждност, качество и удобство. Лятото идва със слънчеви колектори GreenEcoTherm Третото предложение, както и да подгрява вода за битови и хигиенни нужди, за да ни стоплят.

Bisolid Saver C е предназначен да отоплява многофамилни къщи, което Евротерм Инженеринг предлага в секцията комбинирани котли.

Допълнителна Информация

По-високата ефективност в сравнение с конкурентните котли на твърдо гориво се постига благодарение на стоманената, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа по-голяма топлообменна площ. Bisolid — комбинирани котли на дърва и пелети от Ерато Търсят се идеи за устойчиви градски проекти в София.

Viadrus Furia - икономично и комфортно отопление ! Viadrus - повече от години надеждност и ефективност Екотерм Проект - приятел и пазител на живия огън Също така разполагат и с интуитивен LCD дисплей за по-проста работа.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Елмаз 31.07.2018 в 20:44 Ответить

Първите напълно черни слънчеви панели вече са в производство.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт