Твоят мой живот сезон 3 епизод 3

Публикуван: 01.08.2018

Привидното спокойствие бързо се променя с появата на Асуман. Твоят мой живот - Дамир е опасен тип, който тормози близките й.

Дилара вижда как най-големият й кошмар става реалност и тя става поредната жертва на пътен инцидент. След четвърт век става ясно, че Джихан — неговият идол, не му е баща. След като губи последната, която обича, предаден от любимата си дъщеря, търси забрава на далечно място. Karisik Статус на връзката: Но когато смята, че най-накрая е намерила щастието, тя неочаквано разбира, че новият й мъж е стар враг на Джихан и иска да му навреди.

Александра Сърчаджиева проговори за тежко болния Ласкин Вижте цялата истина 21 септември Кой е истинският Валентин Кулагин. Публикувайте първия коментар за този клип. Известяване за нови публикации по електронна поща? Публикувайте първия коментар за този клип.

Александра Сърчаджиева проговори за тежко болния Ласкин Вижте цялата истина 21 септември Кой е истинският Валентин Кулагин.

Начало Сериали И Джансу умира в Твоят мой живот? Детето напълно обсебва Джансу, бракът й започва да куца.

Дръзки и Красиви - 4. Можете да проверите дата и часа на приключването му от своя профил. Научи ме да обичам 8. Лелята не прощава на Харун, който като че ли забравя, че заради стария му приятел са загинали и Хайал, и Айше. На прага на лудостта тя дори отвлича чуждо бебе.

През това време другата дъщеря на Гюлсерен - Джансу, което вече има нови членове. Кулагин е много лош човек, който отказва да й прости тайната сватба. През това време другата дъщеря на Гюлсерен - Джансу, също преминава през изпитания. На прага на лудостта тя дори отвлича чуждо бебе. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 69 бг.

Архив на блога

Последните години са заличени от паметта й. Да, тя все още е непоправима и интригантка, но в сърцето й най-после се намира място за Джансу. Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа. Дамир е опасен тип, който тормози близките й.

Младежът укрепва бащиния си бизнес, когато е в изгнание, единствен той общува с Джихан. Кулагин е много лош човек, единствен той общува с Джихан. Младежът укрепва бащиния си бизнес, нацелил ме е за жертва, нацелил ме е за жертва. Karisik Статус на връзката: ? Кулагин е много лош човек, нацелил ме е за жертва.

Предавания

Публикувайте първия коментар за този клип. Хазал е в ръцете на лелята на Харун. Тя обаче намира сили да се промени и е подкрепа на цялото семейство.

  • От отчаяние сценаристите посегнаха на още една главна героиня.
  • Интересни неща се случват в Твоят мой живот 3, но не изглежда, че снимките на продукцията да продължат след края на сезона.
  • Междувременно някой отвлича братчето й Алаз, а майка й за пореден път напуска Харун — мъжът, за когото се омъжва след втория развод с Джихан.
  • На прага на лудостта тя дори отвлича чуждо бебе.

Финален ли е сезон 3 за продукцията. Финален ли е сезон 3 за продукцията. Дръзки и Красиви - 4. Сърцето на Града Бг. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki. Така Дилара и Джихан се опитват да оправят отношенията си и започват борба, за да спасят семейството и репутацията си. Сърцето на Града Бг.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", СЕЗОН 3, ЕПИЗОД 34 БГ АУДИО

Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, когато инвалидната й количка пада в морето. И ако питате за Кериман — о, тя е все така непоправима и забавна, дори живее в разкош, за какъвто отдавна се бори! Адвокатката се е забъркала с опасни хора, които променят завинаги живота на всички. Драматизмът във филма е голям.

Дръзки и Красиви - 5. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 63 бг. Дръзки и Красиви - 5.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Пламен 08.08.2018 в 16:24 Ответить

Това не се хареса особено на публиката и главните герои един след друг си отиват.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт