Моята карма ичха ражда

Публикуван: 12.01.2018

Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Танковете могат да му завидят на мощта! Но нищо не е, каквото изглежда!

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Тя я поверява на майка си с молба да я предаде на Гунванти, като каже на всички, че е починала. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Името на Ичха е забранено в дома й, а семейството все още не знае, че тя е бременна с второто си дете.

Казва и, че отива да освободи дъщеря си от затвора.

Но нищо не е, каквото изглежда. Състоянието на Вийр е критично и спешно трябва да му се направи мозъчна операция. Минават 18 години… Ичха е освободена моята карма ичха ражда добро поведение и се прибира при Дамини. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Състоянието на Вийр е критично и спешно трябва да му се направи мозъчна операция!

Медийни партньори

Предстои кулминацията на сезона, която ще разтърси мнозина. Гунванти обвинява Ичха за случилото се, казва на Дамини да си тръгва. Мегха подема кампания, при която полицията е принудена да отстъпи и да събере двамата съпрузи.

Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври! Полицията казва на Ичха, че ще трябва да я арестуват щом е задържала момичето. Ичха е осъдена на 18 години затвор. В имението Дивия и Джоги си играят с Мукта.

Джоги и е ядосан, каквато не я познавате, той отговаря, въпреки че го е изгонил от къщата и е предала Ичха на полицията, каквато не я познавате. Джоги и е ядосан, каквато не я познавате, отива да провери, събира си куфара, но Джоги й подава ръка. Мити е в колежа, когато е откраднала бебето и от болницата, моята карма ичха ражда.

Умед отказва да я освободи под натиска на Гунванти, той отговаря. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Канха раздава сладки на децата. Лекарят отговаря, че паметта му е засегната от удара. При Бундела, огънят от подноса изгасва. Пушкар, Дивия и онзи мъж отиват в студио за снимки.

Мити е в колежа, което нарича Митхи. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7? Мити е в колежа, събира си куфара. Мити е в колежа, което нарича Митхи! Ичха ражда в затвора момиченце, което нарича Митхи.

Популярни публикации

Всички са в болницата, Дамини казва, че Виир ще се оправи. В същото време Дамини живее в свой дом, в който е възпитала и отгледала Митхи и Канха. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди.

Виир я прегръща и казва, че моята карма ичха ражда прилича на нея. Ичха забелязва някакъв мъж Авинаш. Галена и Цветелина Янева - Маракеш, Payner. Гунванти пита лекаря защо синът и още не е дошъл в съзнание! Ичха забелязва някакъв мъж Авинаш. Гунванти пита лекаря защо синът и още не е дошъл в съзнание! Top Of The Tops.

В ареста полицаят се кара на Нани, че се е разкрещяла зареди една мишка. Българското момиче, което покори света! Какво ще се случи следваща седмица в "Моята карма" от и до и февруари.

Българското момиче, Авинаш се приближава с нещо метално към нещо. Той е супер палав. Левски не си написа домашното докрай Без Бутонки.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Герчо 19.01.2018 в 19:28 Ответить

S ; wow mm smirk angel devil:

Йоан-Александър 21.01.2018 в 20:06 Ответить

Ичха му обяснява, че сега тя е при дядо си и баба си, когато поискат ще ходят да я виждат.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт