Сега и завинаги еп 18

Публикуван: 12.08.2018

Иджлял отива да види Елмас. Постепенно тя разбира коя всъщност е младата жена. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7.

След това съобщава на Фърат за поредната интрига, която е скроила. Това провокира скандал и Хафизе обвинява племенницата си, че е с женен мъж. Иит се опитва да освободи жена си от рекламния договор, а Фърат се преструва на нападнат от него пред Нур. Джахит съветва брат си да бъде разумен. Съединение - Сезон 4 Епизод 9. Иит побеснява, казва му ,че са женени и двамата се сбиват.

Жената на Иит удря братовчедка си, обидена от коментар за морала й. Жената на Иит удря братовчедка си, обидена от коментар за морала й? Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Жената на Иит удря братовчедка си, обидена от коментар за морала й. Жената на Иит удря братовчедка си, обидена от коментар за морала й.

Николета Лозанова с мистериозен мъж на Бахамите?
  • Какъв секс обича всяка от зодиите? Новата страст на Гери-Никол я остави насинена!
  • Тя обаче вади най-ценния си коз — казва му за бебето, а той твърди, че не може да е бащата. Горещите София Ден и Нощ еп.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Припада в ръцете на Иит и в болницата той разбира, че майката на сина му не е в опасност. Но така както успява да се наложи над хората около себе си, не може да се наложи над своето сърце. Керем потвърждава предложението си пред Нур и я освобождава, без да иска неустойка. Иджлял намира начин да доведе Иит на вечеря. Коя зодия е вашият перфектен партньор? Айтюл се опитва да отпрати бавачката на внука си, но Мерт е болен. Зейнеб се издаде без да иска?

Джахит съветва брат си да бъде разумен. Джахит съветва брат си да бъде разумен. Коя е жената до секс символа Къванч. Коя е жената до секс символа Къванч. Конкурс за лого на БНТ. ТВ сайт Онлайн ТВ.

НОВ ЕПИЗОД

Горещите София Ден и Нощ еп. Постепенно тя разбира коя всъщност е младата жена. Публикувано в bTV Сега и завинаги сериал телевизия турски сериал на 12 октомври г.

Керем потвърждава предложението си пред Нур и я освобождава, без да иска неустойка.

Скъпи наследници - Сезон 1 Епизод. Скъпи наследници - Сезон 1 Епизод. Така двете се оплитат в безмилостна борба за любовта на Йиит. Тя обаче спира Иджлял да направи нов скандал. Нур и Елмас се скарват. Скъпи наследници - Сезон 1 Епизод.

Публикувайте коментар

Нур се опитва да помогне на братовчедка си, но тя се кълне, че не лъже за бащинството му. Керем потвърждава предложението си пред Нур и я освобождава, без да иска неустойка. Съпрузите обаче пак се карат заради професията й.

Мерт присъства на сцената, която прави майка му и също не иска Нур да си ходи.

Нур пристига и Иджлял демонстративно го целува. Рокли за 13 годишни - Сезон 4 Епизод Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1.

Лелята е разярена, но братовчедката е още по-коварна. Съединение - Сезон 4 Епизод Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. Съединение - Сезон 4 Епизод Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. Сега и завинаги еп 18 - Сезон 4 Епизод Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем, сега и завинаги еп 18.

Най-гледани

Влюбените се срещат, а по-късно Иджлял приема извинението на съперницата си. Иит обаче не го слуша и отива на вечеря. Анатомия на гнева - Сезон 6 Епизод 7. Нур ги засича заедно, но братовчедка й я заблуждава умело, че търси помощ за ДНК-тест.

Иит се оказва в деликатна ситуация и жена му напуска сградата. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Таяр е ранен изнудвачката провокира Нур да потърси любимия си.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
милдия 21.08.2018 в 22:13 Ответить

Непознати стрелят по Иит и за малко не раняват Елмас.

Тръпка 22.08.2018 в 05:23 Ответить

Феновете са ми от баба до внуче!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт