Бял пушек при студен двигател

Публикуван: 13.08.2018

В действителност тогава спира и си е нормална. За мен и 10 са много за него, особено на този деликатен мАтор.

Петната по джантите също могат да са знак за течове, ако колата не е преминавала през локви или мокри участъци. Ако имаш издухана гарнитура в казанчето за антифриз се образува една бяла пяна а и маркучите доста се издуват поради голямото налягане. Така и така се заговорихме, кажете каква е нормалната работна температура на мотора? Нед Ное 29, 9: И при мен има такъв проблем,само като запаля и когато е студена колата пуши като твоята след като загрее няма пушек на място само когато се натоварва.

Колега дима изчезва ли след като се стопли мотора. Няма регистрирани потребители и 0 госта. Колега дима изчезва ли след като се стопли мотора. Съб Ное 01, 9: На км. Добре е да се има предвид и вероятен проблем с буталото - обикновено износване.

Щом лампата свети първо виж кода на грешката и тогава ще даваме идеи.
  • По-скоро мирише повече, но на изгоряла нафта. Виж темите без отговор Виж активните теми.
  • Всъщност каква е идеята - един монтьор да свали термостата и да възстанови колата, да се возите на студено и с огромен разход, а друг да постави нов термостат, и то на км разстояние?

16 posts in this topic

Подобни проблеми могат да причинят сериозни инциденти на пътя. Виж в София да ти махнат термостата и да запушат теча и ако колата седи студена след доливане на течността заминавай за Ямбол щом държиш на ямболията. Ако не излиза - добре. Чести причинители са счупен вентилационен отвод на картера или неработещ цилиндър. Видим ли черен пушек добре е да знаем, че става въпрос за навлизащ излишък от въздух към горивната смес.

  • Виж темите без отговор Виж активните теми Дата и час: Запасяваш се добре, спираш, гледаш, доливаш и си в Ямбол
  • Друг белег за подобна повреда е неприятната миризма на изгоряло масло зад автомобила.

Или пък спукан блок. Или пък спукан блок. Но пък друга причина е карбураторът - или разстроен, или задръстен. Но пък друга причина е карбураторът - или разстроен, или задръстен.

Но пък друга причина е карбураторът - или разстроен, или задръстен.

Информация

Загледай се в пушека, който излиза от ауспуха, какъв е точно отенъка му. Нямам идея какви са симптомите на спукан блок, но ти недей да се плашиш. Макар, че според мен, още при подмяна на термостата ще спре да надува и ще изчезнат всички проблеми с дима и течовете. Течовете на масло, антифриз, гориво, спирачна течност, масло за трансмисията, хидравлична течност и течност от амортисьорите могат да бъдат забелязани лесно с преглед на паркомястото.

Posted February 23, Нямам идея какви са симптомите на спукан блок, Нямам идея какви са симптомите на спукан блок. В действителност тогава спира и си е нормална. Лятото пак ли пуши така. Лятото пак ли пуши така.

Покажи мненията от миналия: Защо този параметър е важен, ще обясним в статията. В случай че резервоарът с антифриз губи от течността си и в него има залежи от масло, проблемът може да е знак за нуждата от възстановяване целостта на главата на буталото.

Щом е бял пушека, може да е конденз от изпусквателната система, както ти казаха колегите, но това лесно може да го диагностицираш, когато хубаво загрее колата, излез и виж дали все още излиза бял пушек.

След запалване при студен двигател отзад пуши много! Шумове и тропане при движение С възрастта някои автомобили стават по-шумни, бял пушек при студен двигател, спирачна течност. Производителите съветват честа проверка на нивото на течностите бял пушек при студен двигател двигателя!

Познай по пушека от ауспуха проблемите на колата. Пушека е бял и мирише на бензин,но не харчи масло и ауспуха е чист на пипане-няма мазни сажди. Шумове и тропане при движение С възрастта някои автомобили стават по-шумни, но нестандартните звуци сега и завинаги епизод 23 сезон 2 двигателя или шасито може да са знак за проблем.

Производителите съветват честа проверка на нивото на течностите в двигателя. Стори ми се невъзможно. Сменял ли си масло .

А на таблото ми показваше нормална температура, стрелката си беше точно по средата. Дали не е от свещи или гумички на клапаните? Белият пушек е знак, че двигателят отделя водни изпарения през ауспуховата система.

Свържете се с Bukmop. Така и така се заговорихме, кажете каква е нормалната работна температура на мотора. При принудително палене на газ го няма това.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Стафетко 23.08.2018 в 03:15 Ответить

Ето какво казват за белия пушек при Мазда 6:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт