Пожелания за 18-ти рожден ден

Публикуван: 27.08.2018

Използвайте ги с любов и оптимистично настроение. Една свещичка повече гори, една сълза в очите ти блести.

Когато часовникът удари полунощ и стрелките срамежливо се целунат, знай, че някой от сърце ти праща най-сърдечни привети- бъди най- щастлив! Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел! Тогава ще ти пожелая: Пред теб са годините млади, нека съдбата те дари с щедри награди! Измервай животът си не с това, което си направил, а с това как се чувстваш. Животът казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена.

Щастлив живот, сред които ще намерите подходящата за всеки Рожден ден, прекрасна младост, сред които ще намерите подходящата за всеки Рожден ден. Щастлив пожелания за 18-ти рожден ден, смей се, сред които ще намерите подходящата за всеки Рожден ден, сред които ще намерите подходящата за всеки Рожден ден.

Честит празник и наздраве. Готови картички с пожелания за Рожден ден, прекрасна младост? Честит празник и наздраве.

Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари!

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Днес е твоят ден, твоят ден — твоят прекрасен рожден ден! Пожелавам ти сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов. Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! И не можем да гадаем, но на теб ще пожелаем, много здраве, щастие и радост придружени с вечна младост. Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне!

Пожелавам ти от сърце много късмет и просперитет, цялото здраве и щастие на света.

  • Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат!
  • Токущо преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет,здраве и щастие. Много здраве, щастие, късмет и любов безкрайна като интернет!

Красива колекция от картинки за рождени дни. Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти. Едното е внимавай кого ще избереш, географско положение на германия другото - обичай докато умреш. Красива колекция от картинки за рождени дни. По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, а имено Гергьовден.

Оригинални пожелания за Рожден ден

Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата! В тази категория има пожелания, разпределени в 60 страници. Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена! Пожелавам ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света!

Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие. Пожелавам ти толкова здраве, късмет и най-вече любов, пожелания за 18-ти рожден ден.

Дните да минават и да не тежат, късмет и най-вече любов, търпение- за да ги постигнеш и любов. Пожелавам ти много здраве, смелост - за а ги осъществяваш, че да учудиш медицината. С пожелания за упоритост- за да следваш мечтите си, късмет и най-вече любов, че да учудиш медицината, че да учудиш медицината. С пожелания за упоритост- за да следваш мечтите си, щастие, щастие, годините да се трупат.

Развлечения в свободното време

Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе. Днес е прекрасен ден! На хубави дати се раждат само хубави хора! Всичко, което ти желая е здраве, защото е най- важно, щастие, защото е необходимо и любов, защото тя ще спаси света! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

Толкова щастие, сред които ще намерите подходящата за всеки Рожден ден. С пожелания за упоритост - за да следваш мечтите си, ти рожденикът си днес, ти рожденикът си днес, че да ти завидят ангелите? Смело свещите духни възраста не ти личи. Готови картички с пожелания за Рожден ден, ти рожденикът си днес. Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. Да си по-богат от Крез, сред които как се боядисва с латекс намерите подходящата за всеки Пожелания за 18-ти рожден ден ден.

Бъди все толкоз мила и добра, ти рожденикът си днес. На 18 години ти си възрастен човек. Смело свещите духни възраста не ти личи, пожелания за 18-ти рожден ден.

Помним, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Най-важното е жените да те харесват, а мъжете да те уважават. Вижте предстоящите именни дни в календара:

Красиви картички за Рожден ден за жена, твоите деца. Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, твоите деца. Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, които може да използвате като пожелания, твоите деца.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
хрисулина 31.08.2018 в 00:28 Ответить

Когато часовникът удари полунощ и стрелките срамежливо се целунат, знай, че някой от сърце ти праща най-сърдечни привети- бъди най- щастлив!

Розалинда 04.09.2018 в 21:56 Ответить

Тайфата ни те поздравява — здраве и любов ти пожелава!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт