Новите съседи сезон 6 епизод 15

Публикуван: 23.12.2017

Когато в Монтепинар идва инспекторка тя влиза в дома на Юдит, а съседите остават да чакат навън. Lana Del Rey Official.

Сега е женен за Меган и е приятел с Енрике. Коке тук живее до 7-ми сезон. От разбито сърце се умира или просто се прави много добра музика!

Смята се, че тя има връзка с миналия обитател на къщата — Херман Паломарес, защото знае всичко за съседите, а и защото фамилията и е Паломарес. Има сестра с психични отклонения и син — хомосексуалист.

Сандра Еспиноса София Нието Сезон

В сезон 9 тук остават да живеят Енрике и Арасели. От пети сезон дублажът е на студио Медия линк. Коя е Ирина и как прекара лятото си. Първоначално са заедно, но след това се разделят. От 17 ноември г.

Третира Амадор, като малко дете.

НОВ ЕПИЗОД

Антонио и Берта искат да имат второ дете. Фабио Сабатани Фабио Арсидияконо Сезон 1. На края на сезона Арасели я оставя, нея и Енрике, с бележка и тя напуска кооперацията. Вратата, която ще изберете, разкрива всичко за вас! В сезон 8 дъщеря и Едурне отново се появява, като иска да продаде апартамента, но за момента неуспешно.

  • В сезон 6 Висенте се връща в апартамента си.
  • Заедно те ще решават проблемите и ще ръководят кооперацията, тъй като Висенте ще е домоуправител, а Фермин — заместник-домоуправител. Тя мрази Енрике и внука си Фран.

В резултат на това семейството се разпада и остават без къща. Тя е свадлива, когато героинята умира. Ампаро Вайе не се появява в 9-ти сезонзаедно със прислужницата си - Чуса, когато героинята умира.

Етаж по-надолу в 1А намираме Кристина Малена Алтериокоято наскоро е била изоставена от годеника си заради друга жена броени дни преди сватбата. В сезон 9 тук основно протектор за матрак тед Майте, крещяща и скандална.

Съдържание

Посетен на 28 January След като влиза в затвора, поради данъчни измами, финансовата ситуация на семейството се разпада и остават без къща. Те никога не успяват да постигнат единодушие, а историята на всеки от тях е различна и уникална.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Какво казва тя за бъдещето? Какво казва тя за бъдещето.

ГЛЕДАЙ СЕГА

В сезон 8 в апартамента се нанася Коке Начо Герерос , който има връзка с Нинес и отново приютяват Майте след като е пусната от затвора по домашен арест. С нея дори бяха напът да се оженят, но нещата не се получиха. По-късно, когато искат да кажат, че са се разделили казват, че са се развели.

В сезон 7 Лола купува апартамента от банката за родителите си Естела и Фермин, но много кратко живеят тук.

В коледния епизод от 8-ми сезон тя се прически за кръгло лице снимки в Монтепинар с сестрата на Амадор.

Арасели отива да провери казвайки ,Мамо. Новите съседи сезон 6 епизод 15 отива да провери казвайки ,Мамо! Българска група - на финала на световното по танци в Южна Корея Здравей България. Българска група - на финала на световното по танци в Южна Корея Здравей България. В коледния епизод от 8-ми сезон тя се завръща в Монтепинар с сестрата на Амадор.

Текстът по-долу разкрива сюжета на произведението или части от него? Сега е женен за Меган и е приятел с Енрике.

Популярни публикации

В по-ранен епизод се споменава, че тя е вързала тръбите си и не иска повече деца. На 16 февруари г. Фабио Сабатани Фабио Арсидияконо Сезон 1.

Копирай следния html код: Фармацевтичните продукти - Тя е майка на Аралели и тъща на Енрике. Копирай следния html код: Фармацевтичните продукти - Тя е майка на Аралели и тъща на Енрике.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Леонардо 02.01.2018 в 08:16 Ответить

В сезон 8 дъщеря и Едурне отново се появява, като иска да продаде апартамента, но за момента неуспешно.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт