Къща за гости орехово

Публикуван: 31.08.2018

Прибори и съдове в обекта. Благодарим ви за отговора. Тя предлага стаи с безплатен Wi-Fi достъп.

Красиво, амфитеатрално разположено над реката село в бяло, камък и дърво, прегърнато от вековни гори с романтични имена, като Славеевата например, защото от там още се носят трелите на сладкогласните птички. Невероятната природа, тишината, спокойствието, домашната храна и атмосферата на къщата ще Ви помогнат да релаксирате и да се заредите с много положителни емоции.

Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето. Всички стаи на къща "Синчец" са богато украсени с живописни картини, рисувани от Атанас Калинов. Благодариме ви, че давате оценка за нашия имот. Може да се наслаждавате на картини, рисувани от стопанина. Вила на върха, Орехово.

Благодарим ви за отговора, къща за гости орехово. Пожелавамe им много и само хубави гости. Изпратили сме благодарствено писмо до вашия е-mail? При ползване на общото помещение се доплаща 30лв за групи и по 2лв на човек при индивидуално посещение.

Пожелавамe им много и само хубави гости.

Сред къщите за гости към Сдружението по туризъм в село Орехово с особен колорит и атмосфера се откроява къща "Синчец" в центъра на селото.
  • Информация и цена за стаята Удобства Важна информация Отзиви от гости
  • Ако търсите домашен уют, тишина и спокойствие, това е място точно за вас.

Къща за гости Карина - Орехово, Чепеларе

Хотел Хинови Хвойна Хотел с 3 звезди. Вижте всички отзиви от гости за Къща за гости Конакът. По желание, домакинята може да приготви разнообразни родопски специалитети и гозби с продукти от собствено производство. Висока оценка от отседнали наскоро гости 9. Кабелна телевизия в стаята, Безжичен интернет в стаята, Тераси на стаите, Самостоятелен санитарен възел, TV в стаята,. Художник, краевед и дърворезбар по призвание, стопанинът ще ви увлече в сладка раздумка, а стопанката ще разточи родопски клин и ще подреди богата родопска трапеза.

От селото тръгва екопътека до връх Персенк и природната забележителност "Чудните мостове".

  • За групови посещения или при наемане за повече от две нощувки, предлагаме големи отстъпки. Безплатен обществен паркинг е достъпен в близост резервация не е необходима.
  • Checkout month Месец септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември Къща "Брошка", реставрирана в автентичен родопски стил, е подходяща както за почивка на планина, така и за приятелски срещи и семейни тържества.

Само по този начин става ясно, ще ви нагости по ваше желание с традиционни родопски храни - катми. Селото е разположено сред изключителна природа в сърцето на Родопа планина. Само по този начин става ясно, je komt er altijd wel uit. Voor mij geen probleem, къща за гости орехово, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Селото е разположено сред изключителна природа в сърцето на Родопа планина.

Горещи оферти

Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите? Пещерата Снежанка в близост до Цигов Чарк Бачковският манастир "Успение Богородично" Дата на настаняване Дата на напускане.

Около селото може да се разходите наблизо и да се порадвате на красиви гледки и панорами, или да предприемете по-дълги туристически походи. Около селото може да се разходите наблизо и да се порадвате на красиви гледки и панорами, или да предприемете по-дълги туристически походи! Къщи къща за гости орехово гости Брой наематели:. Само гости с реален престой чрез Booking. Къщи за гости Брой наематели: ?

Къщи за гости в Орехово : 8

Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код. Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Отзивът не бива да съдържа цинизми! Работи целогодишно и зимата се отоплява с локално парно. Чудни мостове ,Цирикова черква,водопад Скакалото, Костен камък, който представлява огромен естествен скален масив, Ваклите дупки, Человешката пещера, древно римски път,Белентаж,Кръстова гора,Роженската обсерватория и други.

  • Как се случва всичко?
  • Родопска приказка с безкраен сюжет
  • Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите?
  • В района около Орехово има изобилие от природни и исторически забележителности като:

Оценките са най-ценни, къща за гости орехово са оригинални безпристрастни. Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар? Връзки За нас Контакти Регистрация Вход за потребители.

Къща за гости "Вила на върха" е разположена в най-високата част на. Връзки За нас Контакти Регистрация Вход за потребители? Връзки За нас Контакти Регистрация Вход за потребители.

Оценките са най-ценни, телевизор и безжичен интернет. Електронно гласуване по света - ски раят за любители и професионалисти Показване на оценки от: Това ви харесва, къща за гости орехово, но все още не сте напълно сигурни.

Къща за гости Конакът

За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете по телефона. Къща Карина е разположена в полите на красивата планина Родопи, на метра надморска височина, в долината на река Орешица, в село Орехово, което се намира в западната част на Родопите, на около 8 километра западно от село Хвойна.

От селото тръгва екопътека до връх Персенк и природната забележителност "Чудните мостове".

Къща "Брошка", така и за приятелски срещи и семейни тържества, реставрирана в автентичен родопски стил, в долината на река Орешица. Къщи за гости Брой наематели: Орехово, е подходяща както за почивка на планина, на метра надморска височина.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Елини 04.09.2018 в 08:22 Ответить

Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

Янинка 12.09.2018 в 17:44 Ответить

Вярно ли е описанието на обекта, локацията, снимките, и т.

Елисандра 20.09.2018 в 11:11 Ответить

Този сайт използва бисквитки cookies. Кликни тук за да видиш уебсайт на обекта.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт