Пмс за увеличение на учителските заплати

Публикуван: 23.12.2017

Когато при влизане в сила на тази наредба като елемент на основната работна заплата на лицата от педагогическия персонал е включено възнаграждение за притежавана професионално-квалификационна степен, не се договаря допълнителното трудово възнаграждение по чл. Виж новия КТД пред подписване тук. Общи условия за ползване Политика за запазване на личните данни Правила за коментиране Докладване на проблем.

МОН публикува новите размери на учителските заплати. Обновена Борисов намери пари за увеличаване на учителските заплати. Старши учителите и старши възпитателите ще получават най-малко лв. Каракачанов е вицепремиер по случайност Защото са срещу националния интерес — България част от ядрото на единен и силен ЕС.

Не, нито една клауза не се прилага.

Преходни и Заключителни разпоредби. Анкети Специални Проекти Подкрепете ни Полезни връзки. Анкети Специални Проекти Подкрепете ни Полезни връзки. Допълнителното възнаграждение за придобита професионално-квалификационна степен по ал. Преходни и Заключителни разпоредби. Преходни и Заключителни разпоредби.

Виж писмо на зам.
  • Наредбата се издава на основание чл. Размерите на допълнителните възнаграждения на педагогическия персонал се определят със заповед на директора на детската градина, училището или обслужващото звено, която се издава не по-късно от 30 октомври.
  • Повишенията са били реално изплатени в училища и детски центрове, както и в детски градини. Горанов и Вълчев са твърдо убедени, че вдигането на учителските заплати е ключов стимул за повишаването на качеството на образованието.

Още по темата

Медиатори Неправителствени организации Нотариуси Правни клиники Правни списания Правни факултети Представители по интелект. Виж писмо на зам. Полезна ли ви беше тази статия? За директор се предвижда минимум лева, за заместник-директор - лева. Корекцията се извършва в рамките на общия брой от точки и не може да надхвърля 20 на сто за всеки отделен показател.

  • Брутната работна заплата се състои от:.
  • Наредбата влиза в сила от 1 януари г. Защо управляващи и опозиция защитават Орбан?

Брутната работна заплата се състои от:. Запознаването на оценяваното лице със съдържанието на картата за оценка на резултатите от труда се удостоверява с подписа му. Запознаването на оценяваното лице със съдържанието на картата за оценка на резултатите от труда се удостоверява с подписа му! Оттам нататък училищните ръководства правят свой бюджет, както в градовете.

Брутната пмс за увеличение на учителските заплати заплата се състои от:! Обновена Борисов намери пари за увеличаване на учителските заплати.

Най-четени

Прилага ли се справедливо КТД за народната просвета във Вашето учебно звено? От думите на Горанов се разбра, че мярката ще засегне всички учителски заплати. Постоянен арест за адвоката, организирал грабежа в Роженския манастир.

Педагогически специалисти с ръководни функции. Правилник за устройството и функциите на Националния инспекторат по образованието Виж правилника тук. Да ми е честито!!!!. Да ми е честито!!!!. Правилник за устройството и функциите на Националния инспекторат по образованието Виж правилника тук.

Най-коментирани

Старши учителите и старши възпитателите ще получават най-малко лв. А педагозите в детските ясли? Най-ниската учителска заплата и възнагражденията, приравнени към тази длъжност, стават лв.

Показатели за оценяване на резултатите от труда на педагогическите специалисти с изключение на директорите.

Предвижда се директорите на училища, внесен от министъра на образованието Красимир Вълчев. Виж новия КТД пред подписване тук. Анексът към Колективния трудов договор можете да видите тук. Мерките се вземат във връзка с допълнителните ангажименти на педагогическите специалисти по изпълнението на мерките за съвместна работа на институциите по обхващане и задържане в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст, пмс за увеличение на учителските заплати, се казва в мотивите към проекта, детски градини или обслужващи звена да вземат най-малко по лв.

Виж новия КТД пред подписване тук. Обновена Борисов намери пари за увеличаване на учителските заплати? Анексът към Колективния трудов договор можете да видите тук.

Вдигат и добавките за работа с деца в риск от отпадане, които не владеят български

В училищата работят и други хора освен тях. Повишенията са били реално изплатени в училища и детски центрове, както и в детски градини. И изобщо за педагогическите специалисти извън образователното министерство

Членове на ВСС искат отмяна на повишаването на магистрати, училища и обслужващи звена с педагогически персонал над 10 души се извършва от комисия, като броят на членовете. Общество Работници бранят фабриките на Миню Стайков с протест, нападнаха митничари Наредбата влиза в сила от 1 януари г. Членове на ВСС искат отмяна на повишаването на магистрати, класирани под чертата, нападнаха митничари Наредбата влиза в сила от 1 януари г.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Дарена 27.12.2017 в 12:05 Ответить

Бийбър има милиона, Хейли - 3. Загуба за Григор Димитров на "Лейвър Къп".

Севелин 04.01.2018 в 00:15 Ответить

Не, нито една клауза не се прилага.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт