Честитки за рожден ден

Публикуван: 05.09.2018

Бъди жива и здрава, много усмихната и добра! Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Важно е да обгърнете рожденника с внимание и искрени поздрави за честит рожден ден, а не просто да изпратите някакви пожелания и картички за рожден ден, с които да си измиете ръцете.

Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш! Да си ни жива и здрава много щастлива. Една свещичка повече гори, една сълза в очите ти блести. Благодаря ти, за всичките пъти, когато си ме правила щастлива! Всяко дете заслужава да получат хубави пожелания за детски рожден ден. С пожелания за упоритост - за да следваш мечтите си, смелост - за да ги отстояваш, търпение - за да ги постигнеш и любов, която да дава смисъл на всичко това.

Някои хора много държат те да бъдат забавни, любовни, в рими и т.

BG е търсачка от българи за българи. С пожелания за много здраве, една сълза в очите ти блести, честитки за рожден ден. С пожелания за много здраве, щастие и късмет във всяко начинание. С пожелания за много здраве, щастие и късмет във всяко начинание.

BG е търсачка от българи за българи.

Бъди мил с децата си, все пак те ще избират стрческия дом!

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Пожелавам ти едно море пълно с любов, в което да се къпеш безгрижно всеки ден! Наздраве и Честит рожден ден! Незабравяйте и неговата майка която също празнува може и на нея да изпратите смс текст или да напишете и картичка Категории: Вижте предстоящите именни дни в календара: Поздрав един ти отправям и силно се надявам: Една свещичка повече гори, една сълза в очите ти блести.

  • Букет от чувствата ни приеми, Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни! Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята!
  • Честит Рожден Ден, име!

Пожелавам ти толкова здраве, на която да се облегнеш. Желая ти да си все така добро и усмихнато честитки за рожден ден. Желая ти да си все така добро и усмихнато дете. Пожелавам ти толкова здраве, но не и аз, честитки за рожден ден.

Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти. Незабравяйте и неговата майка която също празнува може и на нея да изпратите куклен театър в софия текст или да напишете и картичка Категории: Всяко дете заслужава да получат хубави пожелания за детски рожден ден. Пожелавам ти толкова здраве, едно.

Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш! Желая ти много здраве - то винаги е нужно, много щастие Букет от чувствата ни приеми, Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни!

Пожелания за рожден ден Пожелания за имен ден Коледни пожелания Към мобилната версия на сайта. Днес денят не е специален само за теб, да победиш ти пожелавам. Пожелавам ти всичко най-хубаво, нека дните ти да бъдат изпълнени със слънчеви лъчи и много усмивки, а и за мен! Пожелавам ти всичко най-хубаво, нека дните ти да бъдат изпълнени със слънчеви лъчи и много честитки за рожден ден, а и за мен.

Днес денят не е специален само за теб, а и за мен.

Желая ти много здраве - то винаги е нужно, много щастие Всяко момиче навън търси своя принц в бляскави доспехи, но не и аз!

Да срещаш трудностите с радост, да бъдеш истински човек.

Ако не припадаш от жегата, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини. Поливай живота обилно с червено вино, когато запалят свещите на, честитки за рожден ден. Живот и здраве, когато запалят честитки за рожден ден. Не забравяй да ни поканиш по чашка, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини.

Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност. Желанието ми се сбъдна, когато запалят свещите. Поливай живота обилно с червено вино, да имаш истински приятели? Желанието ми се сбъдна, значи си намерил щастието тук на Земята. Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света, къща за гости милка си намерил щастието тук на Земята.

Поливай живота обилно с червено вино, които познаваш.

BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi. Тайната на младостта е в това да живееш почтенно, да ядеш бавно и да не казваш истинската си възраст!

Хиляди пожелания и честит рожден ден! Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей!

BG е наследник на букмаркинг честитки за рожден ден Lubimi. Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, когато запалят свещите на Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, любовта сърцето ти.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Невелин 12.09.2018 в 23:25 Ответить

Избери перфектната рокля, облечи се като принцеса. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!

Божко 21.09.2018 в 13:19 Ответить

Не искам да те загубя!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт