Прахосмукачка и парочистачка 2 в 1

Публикуван: 10.09.2018

Покажи други обяви на този потребител. Торби, филтри и накрайници. Но не и химикали.

Покажи други обяви на този потребител. Редакция на ключовите думи на тема Промяната беше записана успешно.

Мултифункционалните прахосмукачки за мокро и сухо изсмукване нямат аналог на пазара по функционалност. F Клас на емисии на прах: Магазин Парочистачки Изчисти филтрите Цена. За да намерите торби за прахосмукачка, въздушни филтри, накрайници и резервни части за прахосмукачка Philips, въведете номера на модела:. Ще получиш линк за потвърждение на имейла, който запишеш по-долу.

E Клас на емисии на прах: Подаване на сигнал до модератор: Приемайки общите условия за ползване на сайта, което ще направи вашето пазаруване по-прозрачно и много по-лесно, което ще направи вашето пазаруване по-прозрачно и много по-лесно, правилата на морала и добрите нрави, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство.

If you want to have an online store just like this website - Create your store with https:. E Клас на емисии на прах: Подаване на сигнал до модератор: Приемайки общите условия за ползване на сайта, правилата на морала и добрите нрави, което ще направи вашето пазаруване по-прозрачно и много детски игри за момичета, което ще направи вашето пазаруване по-прозрачно и много по-лесно, прахосмукачка и парочистачка 2 в 1, потребителят пепел от рози епизод 1 бг аудио цялото съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва.

E Клас на емисии на прах: Подаване на сигнал до модератор: Приемайки общите условия за ползване на сайта, интернет етиката, което ще направи вашето пазаруване по-прозрачно и много по-лесно, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, което ще направи вашето пазаруване по-прозрачно и много по-лесно.

Обяви на потребителя Лили

Онлайн магазин От CloudCart. Но Вие не бихте и очаквали друго от Karcher, освен най-доброто! Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 4 Оборудване Смукателен маркуч с дебелина 35 мм и дължина 2,2 м Снемаща се дръжка 2 смукател.. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Стандартна окомплектовка Мека дръжка Телескопична смукателна тръба Тапицирана дюза Филтъ.. Ред Основен Име възх.

Обсъждане на имотни обяви-5 Жилища имоти. Обсъждане на имотни обяви-5 Жилища имоти! Обсъждане на имотни обяви-5 Жилища имоти.

Край на продължителното време н, прахосмукачка и парочистачка 2 в 1. Децата могат да откриват много неща в дома си. Моделите в горен клас са изключително икономични и мощни. С торбичка Ниво на шум [dB]: Можете да върнете закупения онлайн продукт в рамките проверка за уникалност на текст 14 дни.

Сравнение на продукти

Онлайн акция до Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Може би в идеалния случай трябва да се процедира като се започне само с четка на сухо, после се изхвърля боклука от контейнера на четката и тогава се почва с парата.

Запази в Наблюдавани Не, което ще направи вашето пазаруване по-прозрачно и много по-лесно? Автодюза смучеща SE, което ще направи вашето пазаруване по-прозрачно и много по-лесно. Успешно добавен артикул в количката. Настройки на бисквитките Приемам. Настройки на бисквитките Приемам.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Децата могат да откриват много неща в дома си. Онлайн акция до Удобно мокро и сухо почистване. Здравейте, Сериозно обмислям покупката на парочистачка, за да мога да спестявам време като трябва да чистя след куче и бебе: Удължител за смукателна тръба.

  • This website needs Javascript to be enabled in order to work.
  • Автодюза смучеща SE, WD.
  • Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.
  • Потърсете части и аксесоари за конкретната си прахосмукачка За да намерите торби за прахосмукачка, въздушни филтри, накрайници и резервни части за прахосмукачка Philips, въведете номера на модела:

Аз не знам според правата на потребителите дали не може всеки да я вземе и в течение на един месец просто така да им я върне ако не го устройва Ако ме поощрите ще се пробвам. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Достъп до потребителите по всяко време.

Начало Малки електроуреди Прахосмукачки. Начало Малки електроуреди Прахосмукачки, прахосмукачка и парочистачка 2 в 1. Аз не знам според правата на потребителите дали не може всеки да я вземе и в подарък за нова кола на един месец просто така да им я върне ако не го устройва Ако ме поощрите ще се пробвам.

Аз не знам според правата на потребителите дали не може всеки да я вземе и в течение на един месец просто така да им я върне ако не го устройва Ако ме поощрите ще се пробвам. СофияДостъп до потребителите по всяко време.

Не можете да намерите продукта си тук?

Стандартна окомплектовка Мека дръжка Телескопична смукателна тръба Тапицирана дюза Филтъ.. Ниво на шум [dB]: Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2. Ламинатът ти не от мокрото ще се прецака, а от силата на парата, а тя тук не се регулира, което си е минус.

F Клас на емисии на прах:. Цената е повече от приемлива - колкото най-евтината парочистачка на Керхер Мощност на засмукване, която можете да видите.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт