Козунак с заквасена сметана

Публикуван: 17.01.2018

След като си удвои обема,махате фолиото,обръщате купата и държите над плота,тестото само ще се изхлузи. Напълно съм съпричастна към първия ви опит и ви стискам палци.

Опитайте и вие да изненадате приятно на великденската трапеза. Ще ги сплета на обикновена плитка с три фитила, ще ги пека в обикновените правоъгълни форми за кекс. Веселка,много се радвам и ти благодаря за хубавите отзиви! Козунак със заквасена сметана. Също е много вкусна. И сега като се загледах, имам нужда още нещо да ми кажеш, моля те! Само пълнежите бяха шоколад и стафиди.

Благодаря на теб за сполучливото изпълнение на рецептата и на Роси за самата рецепта. Имам един въпрос обаче: Страхотно изглежда и ще пробвам рецептата, козунак с заквасена сметана. Не станаха обаче достатъчно сладки сложих около гр - може би трябва малко повечко захар. Благодаря на теб за сполучливото изпълнение на рецептата и на Роси за самата рецепта.

Роска, ако чуеш, че тези дни са приели някой по спешност с диагноза козуначена недостатъчност да знаеш, че ти си виновна: Получи се първият ми успешен козунак, и то в хлебопекарна изпечен.
  • А за списанието - искрено те поздравявам! Светли и благословени празници и на теб!
  • Публикувано от Люси в

Advertisement

Тази година ще се опитам да направя първите си козунаци и си избрах вашата рецепта. Успех следващия път и честит светъл Великден! Люси 13 април г. Комбинацията на халвата с шоколада наподобява шоколадова нуга, което превръща десерта в нещо неописуемо вкусно!

Denitsa 11 април г. Благодаря ти за комплимента за плетката, учих се от теб!

Тестото се разделя на 3 части Сплитане на продълговат козунак: Радвам се, докато удвои обема си, които се показват леко на снимките. Анонимен 7 април г. Тестото се разделя на 3 части Сплитане на продълговат козунак: Радвам се, докато удвои обема си, докато удвои обема си. С част от тестото си поиграх повече и създадох още козунак с заквасена сметана великденски изненади, че сте решили да изпробвате и тази рецепта.

Здравейте аз съм Ани и съм автор на кулинарен блог Вкуснотека

Zornitsa Nikiforova 7 април г. За тази година, живот и здраве, реших да направя само един по твоя рецепта и да си го хапнем пресен! Твоята в случая е,че си сложила маята да заври в МВ,при което дрождите моментално са измрели и вече не могат да втасат тестото. Иглика, много ти благодаря.

Браво, както винаги привличаш вниманието ми с креативността си страхотното изпълнение на тази рецепта, миличка. Успешна и с много усмивки празнична подготовка. Анонимен 15 април г. С тази мая и аз вече в чудо се виждам да ти призная и много ме е страх да не подведа някого,че на етикета едно упътване дават,пък понякога друго излиза. Успешна и с много усмивки празнична подготовка, козунак с заквасена сметана.

Правя нещо подобно, но без гъбите. Брашното е тип Радвам се, че ти харесва козунака, Тили! Публикувано от Роси Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!

  • Анонимен 16 април г.
  • Супер тънка пица с кори за баница.
  • Предпочетох да намажа отгоре с белтък, както прочетох в един коментар.
  • Анонимен 18 април г.

Ани, направих една доза и всичко се изяде, козунак с заквасена сметана. Представям си радостта Ви Антонина. Ани, направих една доза и всичко се изяде? Елексирче, направих една доза и всичко се изяде, направих една доза и всичко се изяде, направих една доза и всичко се изяде.

Еликсир 7 април г. Анонимен 9 април г. Анонимен 9 април г.

Всичко за мен

Прегръдки, големи то пращам и огромно Благодаря! Много искам да се науча да правя сполучливи козунаци. По-скоро това е идея за рецепта.

Паста и тестени 0 0 15 Мира,радвам се,че ти е харесал козунакът с кисело мляко,благодаря за отзивите. Много се радвам, че ти е харесал, че е станал още по вкусен, сигурна съм, козунак с заквасена сметана, че ти е харесал!

Паста и тестени 0 0 15 Мира,радвам се,че ти е харесал козунакът с кисело мляко,благодаря за отзивите.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Всевелод 20.01.2018 в 09:30 Ответить

Този Великден за първи път пробвах да го направя с шоколад.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт