Новите съседи сезон 5 епизод 4

Публикуван: 27.09.2018

В епизод от 5-ти сезон се спомена, че Арасели и Енрике са били на меден месец в Париж, но по-късно казват, че той е бил в Оропеса дел мар. В сезон 5 в партера се нанася майката на Амадор — Хусти Ампаро Вале.

В епизод от 5-ти сезон се спомена, че Арасели и Енрике са били на меден месец в Париж, но по-късно казват, че той е бил в Оропеса дел мар. Дали ви следят крадци?

В по-ранен епизод се споменава, че тя е вързала тръбите си и не иска повече деца. Бланка е приятелка на Ракел. Някои от репликите му са:

На 1 юни г? Има връзка с Ракел. Има връзка с Ракел. Към края на сезона идва да живее бащата на Енрике - Хулиан Мануел Андрес. В 8-ми сезон след като се връща от гората се нанася Амадор, когато Лола я няма и дава апартамента под наем на Арасели Исабел Ордас и нейната партньорка - Рейес Мария Касал.

Дали ви следят крадци? Заминава за Ибиса с гаджето си-бивш полковник. La que se avecina, букв.

След 6-ти сезон Фран отива да живее в Бразилия и Макси си тръгва, като отива на пътешествие с куклата Ана-Роса. В сезон 9 епизод 13 Менчу и Йоли казват, че бащата на Йоли е плешив, но в сезон 9 епизод 16 той не е. Първоначално са заедно, но след това се разделят.

Поредното повторение на сериала, от първи до осми сезон включително, започва на 4 януари г. Излъчва се до четвърти сезон, който приключва на 15 август г. В коледния епизод от 8-ми сезон тя се завръща в Монтепинар с сестрата на Амадор. Най-луксозните и скъпи самолети в света 7-те НАЙ.

  • Аугустин Паул Лостау сезон 1 - Гадже на Кристина. Грегория е консервативна и непоносима.
  • След 2-ри сезон продават апартамента.

Любопитното е,че геройнята носи същото име на Кармен,учителката на Емилио Фермин от Щурите съседи. В 5-ти сезон Амадор трябва да се грижи за децата, което означава, че Новите съседи сезон 5 епизод 4 трябва да напусне партер A. Такива хора не сте виждали. Любопитното е,че геройнята носи същото име на Кармен,учителката на Емилио Фермин от Щурите съседи.

По-късно той отново е в дискотеката.

Новите съседи - епизод 4

Хосе Игнасио Хавиер Делтел сезон 7 — 8;10 — Адвокат. По-късно тя оставя Мирадор де Монтепинар, защото не може да търпи бащата на Енрике и протестира, заминавайки да живее в село. Заминава за Ибиса с гаджето си-бивш полковник. В по-ранен епизод се споменава, че тя е вързала тръбите си и не иска повече деца.

За 9 години Висенте е остарял само с 4 години. Никакъв секс и никакви мъже. Топ 40 хитове Vbоx7. В сезон 5 в партера се нанася майката на Амадор - Хусти Ампаро Вале.

Топ 40 хитове Vbоx7. Именни пространства Статия Беседа.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Той смята, че животът му е добър, но в действителност няма приятели, защото е непоносим. На 1 юни г. Бившо гадже на Коке. В 2-ри сезон живее със сина си Фран и баща си Хулиян.

Серхио заминава в чужбина за да участва в проекти, Антонио и Амадор. Новите съседи сезон 5 епизод 4 момента е бил е адвокат на Енрике, Антонио и Амадор. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. До момента е бил е адвокат на Енрике, а Хоакин става свещеник.

До момента е бил е адвокат на Енрике, а Хоакин става свещеник. Знае всичко за съседите. До момента е бил е адвокат на Енрике, Антонио и Амадор.

Съдържание

В апартамент 2С пък живее мистериозен обитател, чиято самоличност за момента е напълно неизвестна. Значи тогава са минали 24 години. Висенте е ранно пенсиониран.

Той е домоуправител на кооперацията от 7-ми сезон. Той е домоуправител на кооперацията от 7-ми сезон. Тя мрази Енрике и внука си Фран!


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Дюлка 05.10.2018 в 23:12 Ответить

И тримата се придържат към сценария, че още в началото са били женени.

Зужа 09.10.2018 в 11:04 Ответить

Копирай следния html код:

Цика 11.10.2018 в 12:18 Ответить

След 7-ми сезон Естела напуска апартамента и оставя Фермин, заради руски милионер.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт