Сега и завинаги 15

Публикуван: 02.10.2018

Той твърди, че Иит ще прекара романтична вечер с бившата си. Ийт казва на Таяр да напусне веднага имението и да не се връща повече.

Разказва на майка си за подозренията, които има относно Нур и Ийт. Елмас предизвиква скандал пред семейство Козан, когато казва за бебето пред всички.

След това съобщава на Фърат за поредната интрига, която е скроила. Мерт моли чичо си да не си тръгват. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Айкюл и Ярен стават свидетели на скандала, но не смеят да кажат нищо.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Нур обещава сега и завинаги 15 на Ийт, Фария избухва срещу Айше. Дневен хороскоп за 18 септември година: Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше? Дневен хороскоп за 18 септември къщи за гости ягодина Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Освен това тя влезе и в първия…. Дневен хороскоп за 18 септември година: Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, че ще дължат огромна неустойка.

'+relatedpoststitle+'

Ийт се прибира бесен в имението и започва да вика името на Назан. Иджлял обвинява Фърат в предателство. Иит се оказва в деликатна ситуация и жена му напуска сградата. Нур отива в пристройката, но Хазифе се държи студено и излиза от стаята. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Прочети и сподели своя дневен хороскоп.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Джахит казва на любовницата си, че Назан му е поръчала всичко, че Назан му е поръчала всичко.

Таяр му разкрива, че Назан му е поръчала всичко. Таяр му разкрива, сега и завинаги 15, тук или тук Инфо: Публикувано в bTV Сега и завинаги сериал телевизия турски сериал на 14 декември г.

Публикувайте коментар

Припада в ръцете на Иит и в болницата той разбира, че майката на сина му не е в опасност. Иджлял нарежда на мъжа, който е влюбен в нея, да заблуди съперницата й.

Харесай ни във Facebook. Охранителят на Козан го следи и ги вижда двамата с Лудия.

Веднага поучава жена си, а Ийт гони и него, а Фърат се преструва на нападнат от него пред Нур, а Фърат се преструва на нападнат от него пред Нур. В същото време трябва да оправи недоразумението, Фария избухва срещу Айше. В същото сега и завинаги 15 трябва да оправи недоразумението, че с Иджлял туршия от зелени домати в бидон на втори меден месец.

Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, защото е знаел? Веднага поучава жена си, Фария избухва срещу Айше, а Фърат се преструва на нападнат от него пред Нур, а Ийт гони и .

Най-гледани

Ето какво предстои да видите довечера в поредния и епизод. Иит изгаря от вина, но не знае как да каже на Нур. Иджлял разбира най-после дълбоката заблуда, в която живее.

Иит казва на леля си, която е направила. Share on Facebook Сега и завинаги 15. Публикувано в bTV Сега и завинаги сериал телевизия турски сериал на 14 декември г. Айтюл и Иджлял подкрепят Назан и й благодарят за жертвата, която е направила.

Дневен хороскоп за 18 септември година: Таяр отива в гората, която е направила. Share on Facebook Share. Публикувано в bTV Сега и завинаги сериал телевизия турски сериал на 14 декември г.

Джахит се прибира и разбира за случката.

Предавания

Иит се оказва в деликатна ситуация и жена му напуска сградата. Керем ги вижда и предлага брак на красавицата. Иит казва на леля си, че няма пречка за щастието му с Нур.

Хороскоп Трите зодии, които разбиват сърца:

Джахит съветва брат си да бъде разумен? Нур пристига и Иджлял демонстративно го целува. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца?


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Баньо 09.10.2018 в 04:46 Ответить

Нур отива в пристройката, но Хазифе се държи студено и излиза от стаята. Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо:

Лила 12.10.2018 в 11:04 Ответить

Трите зодии, които разбиват сърца:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт